Ahojte. Blbou nahodou som narazila vcera rano do takej kovovej tyce, buchla som si tam tu kost za uchom. zabolelo to a potom bolo vsetko ok. Vecer to kus opuchlo a dost to boli, velmi som na tom lezat nemohla.
Dnes je tam samozrejme modrina,opuch,boli to. Mam pocit,ze ma na tej strane z toho boli ruka.
Ja neviem,ist na pohotovost ci nie? Nechcem tam chodit so somarinami. Dr.ma dovolenku a nema zastup. Poradte pls.
@stellarstar tiez som si vravela, len ja rada panikarim :D dakujem, kupim si a ponatieram... Tiez mas podobnu skusenost, ci nie?
Cerstvo udrete jasne, ze to boli. Na opuch pomaha aj octanova mast, na bolest nejaky voltaren gel, alebo ine, v lekarni ti isto poradia. Vyckaj aspon 3-4 dni a ked sa to nebude zlepsovat, zvaz navstevu lekara.
podla mna je to klasicka hrca, nabuduce ked sa udries, riadne hned chladit, teraz skus tie kremy.
@simca06022011
@vikusjk dakujem za rady 🙂 veru,hned chladit ma nenapadlo. Neratala som s opuchom. Poucenie dobuducna 🙂
Skúseností mam zig 😄🙈
Toto nie je na pohotovosť, natieraj si to s voltarenom a lotion gélom. Je to udrete je to normálne ze bolí, za pár dní to prejde