Operácia zlomeného zápästia

janulienocka
10. okt 2017

Ahojte dievčatá, malý si minulý týždeň zlomil ruku v zápästí pri futbale, nešťastne chytil loptu ... aj mu to napravali, ale vraj sa to opäť posunulo tak si nás nechali v nemocnici a ráno ho čaká operácia, budú mu tam dávať nejaký drôtik ... stalo sa Vám to? Ako dlho sa to hojí? Bojím sa, snáď to bude Ok

bodka13
10. okt 2017

@janulienocka syn mal dvojnásobnú zlomeninu zápästia s posunom..napravali mu to na traumatológii, podarilo sa im to inak by išiel hneď na operačku a našťastie sa to neposunulo ani keď mal prvý týždeň iba dlahu a ani po úplnom dosadrovani... takže operácia nemusela byť....
Aspoň pre info : úraz sa mu stal 14.2. ,sadru mal až po rameno a dolu mu ju dávali na konci marca...potom nasledovali rehabilitácie- musel rozhýbať zápästie,ale aj lakeť... liečbu ukončili v polovici mája.

janulienocka
autor
10. okt 2017

@bodka13 ja som tiež dúfala že sa vyhneme operácii, ale žiaľ ma to posunuté tak nás to ráno čaká :( už nech to mame ta sebou

bodka13
10. okt 2017

@janulienocka držím palce....dobre bude... deti sú bojovníci 🙂

loginexistuje
10. okt 2017

@janulienocka my sme mali laket operacia viacero drotov dva mesiace sadrodlaha potom operacia na vybratie drotov potom rehabky stalo sa to v auguste ruku vedel pouzivat v decembri

miskatomy
12. okt 2017

U mna cakali par dni s dlahou neposunulo sa tak mi dosadrovali...6 tyzdnov som ju mala a teraz rehabilitacie no dovi ...uz nikdy viac to nechcem

vopaz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slniecko753
7. mar 2023

@janulienocka dobrý deň,práve čítam ,že ste mali podobný problém ako my.syn mal zlomeninu zápästia a tiež mu to museli operačné napraviť...ako ste nakoniec dopadli?my ideme teraz na prvú kontrolu po 10tich dňoch,tak mám obavy 🤗 ďakujem

mjulka
7. aug 2024

@slniecko753 Dobrý deň, syn má presne to isté, zlomené zápästie, čaká nás operácia. Najprv mu to napravili, ale pohlo sa to, takže operácia. Môžem sa spýtať, ako to dopadlo, koľko dní ste boli v nemocnici a ako dlho mal syn po operácii ešte sadru? Ďakujem

ejmi25
7. aug 2024

@mjulka moju mama caka operacia v pondelok.V sobotu uraz zapasie aj laket...Vraj sa to posunulo.Vraj v nemocke 3 dni..