Odrenina na tvári od koberca

jahodka_x
27. sep 2023

Ahojte, prosím, poraďte - moja ročná dcéra včera spadla tak nešťastne, že si na koberci odrela tvár v okolí oka (časť viečka, očné okolie a lícnu kosť). Čo robiť, aké prípravky použiť, aby jej tam nezostala jazva??? Veľmi sa kvôli tomu trápim ☹

danielahamar
27. sep 2023

nezostane jej vôbec nič, ešte takých bude, ja som nedávala nič

deti95060810
27. sep 2023

jazva nebude...to je len odrenina.

stanulienkat
27. sep 2023

Ak mas Rybilku, Sudocrem. Pekne hoja.

jahodka_x
autor
27. sep 2023

@deti95060810 Bodaj by 🙏🏻 No v jednej časti to má odreté riadne - až spálené, bojím, či sa to zahojí bez estetických následkov…

jahodka_x
autor
27. sep 2023

@danielahamar Aj keď to má v jednej časti až spálené? 😞

fiafia
27. sep 2023

@jahodka_x veci na podporu hojenia je veľmi veľa ale vzhľadom na vek by som sa poradila a určite by som tam nedala sudokrem

danielahamar
27. sep 2023

@jahodka_x môj mal už všeličo spálené a stalo sa to v jasliach, nie doma😬. A zahojilo sa

han_ka11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
28. sep 2023

Nič jej nebude. Detská koža je veľmi pružná, často aj po operácii ci veľkých úrazoch sa to pekne zahojí. Brat bol ako dieťa operovany a takmer nevidno mu jazvu.
A taka odrenina ako opisuješ, jej jazvu neurobí.

janickazaryb258
5. okt 2023

odporúčam kúpiť ju liek wobenzym je to taký zázrak! môj syn spadol v lete z bicykla a totálne si zodrel ramienko a nohu, tiež som sa bála aby tam nezostala jazva, kamaradka mi poradila liek wobenzym, tak sme ho kúpili a zahojilo sa mu to krásne! je to síce drahá vec, ale fakt sa to oplatí

cicinkova
10. okt 2023

@jahodka_x autorka jestli máš aloe rastlinu tak ustrihni kúsok listu a potri jej to odrene. Veľmi rýchlo sa to zahojí a nič jej tam nezostane. Aloe pomáha aj pri popaleninach. Používam to pri deťoch stále a nedám nato dopustiť.