Odrenina na nose, ostanepo nej jazva?

p3tynka1201
7. júl 2018

Ahojte maminky 😦som uplne zufala....malinka ma 8mes.a vcera sa buchla o nocny stolik a odrela si nostek a ma to mokvave..ma to dost oskrete cez pol nosteka...chcem sa opytat ci mate niektora takuto podobnu skusenot ci ostane jazvicka?vycistila som jej to repikom a nechala volne dychat ak poznate nejake lepsie pripravky na hojenie rany aj to Vas poprosim poradit...bojim sa ze jej ostane jazvicka😔

pininka
7. júl 2018

No ked aj ostane, uz s tym nic neurobis. Moj syn mal v skolke tazky uraz,ked preletel cez odrazadlo a zodral si komplet cely nos. Neostala mu ziadna jazva.

jana_eyre
7. júl 2018

moja dcera raz padla na ceste na kamienky ked sa ucila chodit, cele lico mala krvavo doskrabane velmi skaredo.. ked sa zadivam velmi pozorne viem jej najst presne to miesto aj dnes (v oktobri bude mat 5) ale volnym okom to vobec nevidno, len ked sa sustredis.. predpokladam, ze vacsina takychto "cestnych lisajov" skonci uplne nepoznane, alebo len troska.. ten repik je velmi dobry napad ked to mokva.. na taketo odreniny je inak vyborna aj modra jekoris pasta, je to aj na nej napisane, ze to nie je len na ritku ale aj na odreniny a detom to davam vzdy..skore uzdravenie zelam..

p3tynka1201
autor
7. júl 2018

@pininka ako si mu to osetrovala ked sa mu to pekne zahojilo?vies..jasne ze som rada ze nic vazne sa nestalo ale predsa nechcem aby dcerka mala na tvaricke jazvu

p3tynka1201
autor
7. júl 2018

@jana_eyre dakujeeeme...dufam ze to bude oki

pininka
7. júl 2018

@p3tynka1201 s repikom, a viac s nicim, lebo mal chrasty,takze na ne som uz nic nedavala. Najhorsie bolo ze easte to nemal zdaleka zahojene a hral sa u nasich v aute a vypadol von rovno na beton so skvarou. Cely cierny a vsetko sa mu naspat otvorilo.

moonlight1210
7. júl 2018

@p3tynka1201 Deti rastu, navyse pokozka sa meni cely zivot. Skor jej ziadna neostane, ako ostane. To by musela mat tu odreninu naozaj zasahujucu hlboko do vrstiev koze. A to asi nema, to by ste boli v nemocnici s tym. To by si videla, ze je to vazne. Takze aj keby nejaky cas jazvicka bola, postupne isto zmizne.

p3tynka1201
autor
7. júl 2018

@pininka juuuj chudatko takze velmi dlhe hojenie nasledovalo co ?😔no mi sme boli aj na kramaroch pre istotu ci je vsetko v poriadku a povedali nam ze len repikom staci a ze sa uvidi ako to priroda zariadi ci ostane alebo neostane jazvicka...🙈😔

p3tynka1201
autor
7. júl 2018

@moonlight1210 hej presne toto nam povedal dr.ze to ma len povrchove a malo by to ostat olbez stopy po poraneni ale vsetko zalezi od okolnosti co si to bude skrabat z nosteka a celkovo jak sa to bude hojit.

zuzanaweli
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
p3tynka1201
autor
8. júl 2018

Velmi pekne Vam Dakujem maminky😊som o nieco kludnejsia zeby to malo uplne zmiznut..je to pomaly treti den a ma to uz krajsie 😊takze repik zabera😊

patka24
8. júl 2018

@p3tynka1201 no ja som ako asi 4 rocna zabrzdila nosom na koberci, mala som to oskrete, ako keby spalene, niekde v rodinnom albume mam aj fotku 😂 no poviem ti, vyzeralo to kadejako a jazvu nemam 🙂

stelak
8. aug 2018

Calciova mast, rychlo a pekne to zhoji