Ahojte prekonala niektora z Vas uraz ramena zaujimaju ma nasledky vzhladom na silnu hypermobilitu podobne diskusie som tu na MK nenasla dakujem budem Vam vdačna za Vase skusenosti
@zuzudrnda mna tiez laparoskopicky ale Dr. mi hned povedal, ze kvoli tomu, ze som to roky rokuce zanedbavala mam rameno, za ktore by sa nemuseli hanbit profi hokejisti a nezarucuje, ze vydrzi 😁 no uvidime, snazim sa davat si na to vacsi pozor ale je mi jasne, ze s dalsim vyklbenim by to uz islo do kelu 🤦♀️
inak ako pises, ze ti vyskakuje pri beznych ukonoch, pamatam si ako mne vyskakovalo, ked som nepozorne napr. otvorila okno, ci si kychla v lahu na bruchu, nehovoriac o intimnom zivote.. no "vesele" to bolo 😁
@denden77 moj syn ma 19 rokov pred rokom ho operovali dali mu tam dve kotvicky vcera rameno nevydrzalo znova vyklbenie sam si ho napravil ma super robotu len je problem ze to rameno pri praci zatazuje😒neviem ako bude dalej fungovat obvodak po telefone povedal ze mu to bude stale vyskakovat ze si musi zvyknut pokial si to vie sam napravit da sa ale z kazdym vyklbenim chodit na pohotovost no neviem😒nuz uvidime co bude dalej nechce prist o robotu
@kollarovci ja mam tiez kotvicky.. a tiez viem, ze mi nevydrzi.. 🤦♀️ ja som si ho 1x napravila sama, potom ako vyskocilo, uz skakalo samo aj naspat, cize na toto som sluzby Dr. nikdy ani nevyuzila.. ono fungovat sa s tym samozrejme da, len nie velmi pohodlne.. clovek musi premyslat nad kazdym pohybom 🤦♀️
@denden77 uz raz ked je to vyklbene uz nikdy to nebude take ako ked ma clovek zdrave rameno Dakujem za odpoved
@kollarovci ved prave 🤦♀️ za malinko, drzim palec 🍀
@erulka77 ja mam 3 roky po operacii.. dlho som to zanedbavala, cize bolo uz v otrasnom stave.. po urazovom vyklbeni pravidelne niekolko rokov vyskakovalo, kym som to vyriesila.. u mna na komplet potrhane vazivo, vybuchana chrupavka a odstiepene z kosti..