Dobrý deň, chceli by sme sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto centrom a poprípade ako dlho ste sa tam zdržali na liečení. Ďakujem.
@lilula12
Majú veľmi dobre výsledky,na Slovensku asi nie je rehabilitačný ústav na takej úrovni a myslím že ani v Čechách. Dĺžka pobytu je individuálna od cca troch týždňov kľudne môže byť aj trištvrte roka. Záleží ale,ktorý rehabilitačný ústav myslíš,je tam aj detský Marina sa tuším volá,tak tam detičky tak dlho nebývajú.
mna v NRC postavili na nohy po operacii chrbtice, som tam bola 8 tyzdnov. Je to makacka riadna,kazdy den, ale zase stoji to za to. Ved nie nadarmo tam tyzden pobytu vychadza na tisicku.
@kaktusik007 Neviete prosím náhodou, aká dlhá je čakacia doba? Otec čaká už 3 mesiace od podania žiadosti...
Ja som bola NRC v roku 2010 a od podania návrhu ubehli len tri týdžne ale ja som bola vo februári . Možno teraz majú veľa pacientov.
@lilula12 pred rokom som tam bola so 7r synom na mesiac. Nam sa tam pacilo. Luxus neocakavaj, ale s procedurami aj s pristupom som bola spokojna. Jedine co mi vadilo boli spolubyvajuci - matka so 17 r synom, taki podivini obaja.