Národné rehabilitačné centrum Kováčová

lilula12
20. jún 2023

Dobrý deň, chceli by sme sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto centrom a poprípade ako dlho ste sa tam zdržali na liečení. Ďakujem.

zuzkavladko
20. jún 2023

@lilula12 pred rokom som tam bola so 7r synom na mesiac. Nam sa tam pacilo. Luxus neocakavaj, ale s procedurami aj s pristupom som bola spokojna. Jedine co mi vadilo boli spolubyvajuci - matka so 17 r synom, taki podivini obaja.

nepic
20. jún 2023

@lilula12
Majú veľmi dobre výsledky,na Slovensku asi nie je rehabilitačný ústav na takej úrovni a myslím že ani v Čechách. Dĺžka pobytu je individuálna od cca troch týždňov kľudne môže byť aj trištvrte roka. Záleží ale,ktorý rehabilitačný ústav myslíš,je tam aj detský Marina sa tuším volá,tak tam detičky tak dlho nebývajú.

ajka10000
20. jún 2023

@lilula12 Ja mám detskú mozgovú obrnu a v Kováčovej som bola najprv na detskom v Maríne potom v Detvane aj v Národnom rehabilitačnom centre.. Ale už dávnejšie v roku 2010 bola som tam sedem týždňov. mala som denne 6 procedúr. Bola som spokojná. Na izbe sme boli 3 baby.

kaktusik007
20. jún 2023

mna v NRC postavili na nohy po operacii chrbtice, som tam bola 8 tyzdnov. Je to makacka riadna,kazdy den, ale zase stoji to za to. Ved nie nadarmo tam tyzden pobytu vychadza na tisicku.

mirkalemurka
29. júl 2023

@kaktusik007 Neviete prosím náhodou, aká dlhá je čakacia doba? Otec čaká už 3 mesiace od podania žiadosti...

ajka10000
30. júl 2023

Ja som bola NRC v roku 2010 a od podania návrhu ubehli len tri týdžne ale ja som bola vo februári . Možno teraz majú veľa pacientov.