Narazený palec na nohe

lilko123
15. júl 2024

Dobrý večer baby chcem sa Vas opýtať ci by ste mi poradili mam 11 rocneho syna keď mal 9 rokov nechtiac si narazil palec na nohe zakopol o postel. Ma ho taky stvrdnuty a taky vytoceny.
Už mu raz odpadol a vyrástol mu zase taky isty. Len dneska hral futbal a práve s tou nohou kopol do lopty a išla mu aj krv a začalo ho to bolieť. Bolelo ho to až tak ze som mu musela dat lieky od bolesti strašne sa bojí ísť k lekárovi poraďte mi prosím ako mu s tým môžem pomôcť napr. Domáca liečba ak nejaká na to existuje
Ďakujem kraaasne

terina25
15. júl 2024

@lilko123 toto len stiahnut nechet na chirurgii

vler
15. júl 2024

@lilko123 je cas zacat syna zvykat na to ze k lekarovi je v istych situaciach skutocne dolezite ist

lilko123
autor
15. júl 2024

Len to som Vám zabudla napísať jeho je ťažko presvedčiť .
On ma svoj vlastný svet ma poruchu reci zistili mu epilepsiu nechcem tu rozpisovať jeho diagnóze lebo ich ma ešte zopár len to som chcela povedať ze to mam s nim tazke je aj rozumovo pozadu ako zdravé detičky a keď sa mu stalo toto tak plakal ako male dieťa, ktoré musíme utisovat. Chodíme aj psychológovi,na neurologiu chodí do špeciálnej triedy atď.... je toho veľa. Len som chcela ci sa to dá aj doma nejako ošetriť.

vler
16. júl 2024

@lilko123 chapem lepsie, ze to mas tazke ale: k lekarovi bude musiet ist s tymto alebo inokedy s niecim inym. Aj ked ho bude treba proste nalozit do auta a ide sa, bez presvedcovania.
Myslim ze tazko najdes niekoho kto Ti povie za na takto vyzerajuci palec/necht bude stacit domaca liecba

paciko9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz