Včera dcéra spadla na podlahu na ústa.tiekla aj krv.v prvej chvíli som si pomyslela, že vybila zub.zuby má, či sa jej niektorý kýve, neviem.nechce dovoliť.ale tá krv tiekla z ďasienka nad prednými vrchnými zubkami.myslím, že si narazila ďasno.včera sme si nevšimli, ale dnes vidieť, že hornú peru ma trošku opuchnutú.ale keď otvorí ústa ma na ďasieklu nieči čierne.nemá niekto skúsenosť?dúfsm, že yk nie je nicč, že sa tj hojí..
pri jedení asi trochu boli tak opatrne je a nič tvrdé jej nedávam.
Má 2, 5 roka.ti čietmd ma znepokojuje neviete čo to je???odfotiť si to nedá...
Je to len zrazenina. Umyte zúbky a uvidíš. Kým sa zúbky nekývu, je to v poriadku.
@pribinak
@vyrovnanaosoba to aj muz hovorí.no či kývu to práve neviem.no dnes si ich umyt urcite neda...ďakujem upokojili ste ma
Ja som taka, ze by som nasilu chytila a skúsila ci sa kyvu, minútu po plače ale ja budem v kľude 😀
Naša 2ročná padla z odrážadla na ústa.tiež narazená horná pera, krvácanie. Zúbky sa nekývali, až po 3 týždňoch jej začal černieť horný zúbok. Potom sme čítali, že po úraze do 3 týždňov môže sčernieť zúbok, takže ak dovtedy nesčernie, máte vyhraté.
@cali2016 a potom co???vytrhli jej?
@vyrovnanaosoba ked sa jej kyvu s tym aj tak nic neurobim. to su mliecne zubky.tak bude dlhie strbava...poznam chlspca co si vybil zub a nic...trvaly okolo 6 rokov vyrastol
Nie, nevytrhli.Zúbok može ostať, nie je dôvod ho vytrhnúť.Že vraj po 6 mesiacoch môže znovu sám od seba vyblednuúť, tak len dúfame....
@cali2016 verím, že to bude ok aj u vás aj u mojej dcéry
Aj ja by som chytila a pozrela
@klip0 zatiaľ nič nevidieť
Čierne bude zaschnuta krv, mini zrazenina. To sa samé vyhoji. Netreba s tým nič robiť