Dobrý deň , včera som mala autonehodu a zozadu do nás narazilo auto . Buchla som si hlavu o sedadlo. Bolela ma hlava a RTG hlavy bol v poriadku . Dneska ráno cítim že má bolí trošku aj chrbát pri hlbokom nádychu a tiež aj krk mám taký stuhnutejší. Hlava má boli len na dotyk. Traumatológ mi hovoril že mám prísť ak mi bude nevoľno , opakovať slová alebo budem mať závraty. Ale to nemám. Myslíte že mám ísť naspäť na traumu s tým krkom a chrbátom alebo má to prejde a je to len nejaký odzvuk nárazu.
@kjll je to podobné ako svalovka, tiež prichádza neskôr a nie hneď.
Pri náraze došlo k prudkému pohybu a schytali to aj svaly (RTG kostí sú OK) ..., takže pár dní "svalovka" (bolesť svalov v krku či chrbte) je OK
Ak by si mala závraty, nevoľnosti až zvracanie .... tak smer lekár
@paulinam99 ďakujem za odpoveď 🙏
@kjll osobne by som necakala. Stalo sa mi to iste ale neskorsie reakcie ako ty som nemala. Bola som poucena ze pri reakcii na druhy treti den urcite treba ist. Treba vysetrit v suvislosti s nehodou. Zranenia u nevinne vyzerajucich nehodach je vela. Ale suhlasim s babami ze sa zrejme jedna iba o seknutie.
Dr ti vysvetlil v akom prípade máš prísť...to nenastalo...zober si Ibalgin.
Ja by som išla nie je to sranda nech ťa preistotu kuknu
@kjll do mna iba tukli ale bolel ma krk a bola som na rtg ale na druhy den som uz nic nemala ale jeden policajt vravel ze aj pri tukancoch mozu byt zranenia.v tej rychlosti co pises to musela byt šupa.ak sa to dnes nezlepsi urcite by som isla k dr.treba aj zaznam ak tam nieco je, pripadne pn a tak...aby sa ti to netahalo mesiac
@kjll moze ta to boliet z napnutia svalov..