Ahojte, cítim sa hrozne :( malému spadol mobil z pár cm výšky (naozaj malá výška) na čelo (spodkom) priamo na obočie. Strašne plakal, až tak, že bol pár sekúnd úplne červený a nevydal ani hlásku. Zobrala som si ho na ruky, utíšila a teraz už fajn. Len sa bojím, či sa nemohlo niečo stať :( . Mám strašný strach :(
A čo sa mu mohlo stať? Nič mu nebude. On ti bude aj padať a viac ako len mobil z ruky
Nič mu nie je. Nádych, výdych.
Nič sa mu nestalo a nabudúce dávaj väčší pozor
no pokial nebude mat z toho monokel, tak dufajme, ze sa mu z digitalneho sveta nepresypalo par udajov do hlavicky, inak z neho v 3 rokoch budes mat maleho Einsteina.
@lonely66 Prebalovala som ho a mobil bol položený blízko neho. Zobral si ho du rúk a proste mu spadol…
Moja chyba. Nebývam na telefóne keď je pri mne. Len keď spí v postielke alebo keď potrebujem niečo súrne vybaviť.
polročný si zobral mobil do rúk, ktorý bol položený blízko neho? 😀 no dobre.... takže nabudúce máš ponaučenie, aby si dávala mobil ďalej od polročného dieťaťa, ktoré si ho vie vziať. a nič mu nebude. maximálne bude mať modrinu.
@koniarova upokoj sa. ja nikde nepíšem, že ho nemiluje. píšem niečo úplne iné.
@egonsk no čo ti poviem. šibnutá doba. a potom sa čudujú, keď sa ich dieťaťu niečo stane.
@lonely66 Berie všetko, čo vidí. Neviem čo je na tom nepochopitelné. Tak isto ho láka napríklad ovládač od tv a podobne. Samozrejme, že som sa poučila. Svoje dieťa milujem a dávam na neho naozaj pozor. Keby ho tak nelúbim alebo som nezodpovedná, asi by som tu celá vystrašená nepísala či mu niečo nie je. Nechápem prečo je tolko hnevu v tvojich odpovediach.
kde je hnev, prosím ťa? suché konštatovanie... ešte tam mám aj smejúceho sa smajla. fakt neviem, kde ty vidíš hnev....
ak mu spadol na hlavu z vysky jeho vlastnych ruk, tak snad ani modrinu mat nebude.. klud.. a davaj na neho mensi pozor, uzkostlive matky nie su pre deti moc velka vyhra 😉
Skús si ty pustiť telefón na hlavu z takej výšky, viac plakal z prekvapenia ako od bolesti.
Určite mu nič nie je...je to pár cm...Ale ak si ho mala podopretý plecom pri uchu, tak to už je iná káva🙈
Ak mu neroztalo obocie tak ine nic
Mne sa maly just začal predávať na brucho- teda hneď volať súdy, keď som bola od neho o 3 metre ďalej. Spadol mi z postele, asi 75 cm výška. Tiez bol taky malý.
Chytila som sok, strašne plakal a ukludnil ho až muz, co som bola taka rozrusena.
Dnes má 4 roky, je šikovný, bystry, nic mu nechýba.
Neboj nič mu nebude.
Jeziiiis, vsak aj mne padol mobil na obe dve mladsie deti a ano, aj na hlavku, jedneho som fotila a pri druhom som citala na nete nieco pri kojeni. Tak je hodinu na prsniku, tak co budem cumiet do stropu??? A vysmykol sa mi z ruky. No fuh, fuj, zla mama...🙄🤪😅.
neboj, aj mne sa to stalo, malinká tiež mala pár dni a len som si prekladala mobil do druhej ruky a dilino nad ňou a vysmykol sa mi a padol tiež na hlavu a plakala a mala to červene :/ tiež som si to vyčítala a keď ju vidím teraz ako obuchava hlavu 🙈 nie si zlá mama, hlavu hore a dieťaťu nebude nič 🙂
Aj mne sa to stalo 🫣 pri oboch synoch 🫣
@nevenka no aj mne sa tak stalo 😃 pri kojeni,vela vymyslala mala zly den uz som sa tesila ze po pol hodine na prse zacina zaspavat a drb jej mobil na hlavu, ale urcite niesme zle matky kazdemu sa moze stat 🙂
Ps. Aj moja ma pol roka skoro a vsetko berie do ruk, dokonca dnes zapla telku ;)
@januska12323 Hneď som to skúsila😅 Veru ale bolelo to dosť
on sa s ním akože hral?