Ahojte,už od 3.6.som na pn koli prerezanej šlache na malíčku.5.3 mi to operovali.Mam to ako pracovný uraz.Na čo všetko mám nárok?Dnes mi prišlo zo social.poistovne že uznali pn a vyčíslenie kolko na deň,ale mam aj vraj nárok na urazový príplatok,neviete to mi dojde zvlášť papier či ako?dakujem
@klarissa25 áno bol
predpokladam ze mas v PN napisane ze sa jedna o pracovny uraz ak nemas nemas na nic narok, treba to doriesit s obvodakom. urazovy priplatok ci vyssiu sumu PN mas narok tak isto aj ak by si s odstupom casu mala stazene spolocenske uplatnenie ale to sa dava az cca po niekolkych mesiacoch rekonvalesccencie (mne dali po roku)https://www.socpoist.sk/navigacia/660-pracovny-... tu mas info na co mas narok a ako sa k tomu dopracovat drzim palceky
@kacena4 áno je v pn že to mam pracovný uraz,aj mi prišlo zo soc.poist. tlačivo ktore som posielala späť,mala som tam opísať ako sa stal úraz.Ešte mam otazku,ked ste aj vy mali prac.úraz cca v akej výške ste mali úrazový príplatok?dakujem
@veve2211985 urazovy priplatok som nemala nakolko mne do pn lekar nenapisal pracovny uraz a riesila som to dodatocne spatne a vybavovala az po polroku, vobec som vtedy nevedela co a ako musi byt takze som o nejake peniazky prisla (mala som vazny uraz tazke som nejake papiere vtedy moc neriesila ☹ ) a podkial viem vyska sa odzrkadluje od daneho ochorenia a mozno aj vysky poistenia (platu) neviem to si len myslim
@kacena4 dakujem vám
@veve2211985 Ahoj, ja som mala pracovný úraz, a dostala som úrazový príplatok, a ešte dostanem bolestné. Ak chceš napíš súkromnú správu.
A bol v práci uraz riadne spísané?