Ahojte bol som sa prejsť v lese a ako som sa vracial, tak som mal v ústach chlp vybral som ho a bol zo zvieraťa.
A teraz sa bojím či náhodou nemôžem dostať besnotu..
poprosím reálne čo si myslite nie ako niektorí vedia len človeka vystrašiť dakujem vopred
Besnota ako vysita...
Besnota na slovensku nie je. A virus sa vylucuje slinami, prenasa sa pohryznutim. Si v pohode 😉
@klarissa25 asi chce mat radsej besnotu ako coronu. Kazdy sme nejaky 😁
? To je vážne mysleny príspevok?
@klarissa25 😂
@goblinko1 dufam, ze si sa poucil a uz do lesa nevkrocis!!! Sup, sup, naspat domov k pocitacu, tam to je bezpecnejsie...
@margaretka_ dakujem pekne aj ostaním
preco si mal v ustach chlp zo zvierata??
Nebol to tvoj chlp? Hehehe
* vracal,
* ostatným.
Ja som pred 32 rokmi absolvovala pobyt na infekčnom kvôli besnote, otec doniesol domov zrazeneho jazveca, prešiel ho jemne kombajnom, že je výborné sadlo z neho na natieranie hrude pri chorobách, mäso atď sa hodilo miestnym psom co mali susedia pri bytovke, údajne niekto poslal časť alebo zobral do labaku a zistilo sa ze jazvec besny, k anam chodilo na návštevu viacero ludi, atď a na 14 dňový pobyt na infekčné nás išlo okolo 20, stačilo že boli u nás na návšteve, že pre istotu, každé ráno injekcia do brucha, atd
To ako vážne si myslíš, že si mal v ústach chlp s čerstvými slinami besného zvieraťa? 😂 toto je aká pravdepodobnosť 🙈