chcela by som poprosit o radu.. Mam 8 mesacnu dcerku a dnes sa mi udrela do fontaney. bola pri stole a chcela sa postavit a buchla sa rovno do hlavicky v miestach fonatnely. Mate s tym nejake skusenosti?nemohlo sa jej nieco stat?
pokial sa mala sprava normalne , neodpadla, neni malatna, nezvracia a ocne zrenicky reaguju na svetlo je vsetko v poriadku 😉 treba ju ale sledovat a hlavne to miesto na hlavicke kde sa udrela .Ak sa ti cokolvek nebude pozdavat sup na pohotovost ! radsej zbytocne ako neskoro !!!
treba sledovat spravanie malickej.ci nie je prilis unavena v case ked nebyva,ci nie je malatna,ci papa ako normalne,ci nevracia,ci nema rozsirene zrenicky.na tvojom mieste by som si aspon pre istotu zavolala na detsku pohotovost alebo k tvojej pediatricke ak este ordinuje.mozno ta poziadaju aby si s malou prisla,mozno ju budu chciet prezriet.ja zastavam nazor radsej sto krat zbytocne k doktorovi ist ako neist a potom lutovat.za ten telefonat nic nedas a aspon uvidis co ti lekar na to povie.drzim palce.hadam to nic nebude 😉
@tatulienka dolezite je skontrolovat ju po motorickej stranke ci sa sprava ako pred tym reaguje na meno ci jej to nenapuchlo nam sa to stalo tiez boli sme na pohotovosti a dr nam povedala ze treba davat pozor aby ta fontanela nenapuchla zevraj musi byt stale ako keby v jamke ked napuchne tak je zle