Mám ísť k lekárovi?

13. júl 2023

Ahojte,
Cca týždeň dozadu mi spadla na prst na nohe z väčšej výšky plná fľaška octu (tá tvrdá plastová), zrovna tou stranou s vrchnákom. Ťažko som predýchavala a veľmi to bolelo. Prst mi hneď velmi opuchol a zacal mi jemne fialoviet, a strasne to bolelo aj pri dostupeni. Na pohotovosť som ist nemohla lebo mam 2 maličké deti a muz do večera v praci. 😏 Moja babka aj s mužom mi vraveli, ze to mam len silno uderene, ze nemam z toho robit drámu, tak som nešla ani k lekárovi. No dnom za dnom mi zacal fialovieť aj priehlavok od prstov az smerom k ďalším prstom. Pred par dnami som zase malickom zakopla o stepper doma, a stale ma to boli, oba prsty vedla seba a aj okolo nich smerom k priehlavku, hoci fialové to uz nemam, ale prst mam stale opuchnuty ten vedla malička. Ide o to, ze uz cca 2 roky dozadu som mala zlomený malíček na tejto nohe aj prasknutý kost na priehlavku pri tom druhom prste, nemoze to mat súvis nejaky? Mam ist predsa lem k lekárovi ked ma to neustále boli? Aj ked si topanlu obuvam alebo ked sa chytím toho miesta 🙄 Vdaka za rady

babovka2321
13. júl 2023

Mna to bolelo (dost silno) vyse mesiaca, takmer ziadne topanky som neobula. Natierala som octanovou mastou, modrina sa mi tiez potiahla cez pol priehlavku. Ale preslo to, nebola som nikde s tym 🤷tam ti lekar i tak velmi nepomoze, zafixovat si ho obvazom vies i sama.

deti95060810
13. júl 2023

to už nemusíš... prejde samé...

autor
13. júl 2023

@babovka2321 Jasné, len radšej som sa chcela spytat, lebo pokial sa mne niečo stane, tak vzdy len dramatizujem, ale akonáhle sa stane mužovi, tak uz hned utekat k lekárovi a uz dobre, ze neumiera.. 😂🤣🙄 skusim si to stiahnuť.. Ďakujeeeeem.. 🤗😇

autor
13. júl 2023

@deti95060810 Ďakujeeeem.. 🤗

lienka9
13. júl 2023

Otec mal tiez takto a isiel az nejako po tyzdni lebonepresfavalo bolirt..aj pre istotu,ci sa to nezrasta nejako zle,lebo potom uz tazko napravat.vkazdom pripade si to zafixuj.aspon tie dva tri prsty o seba to je zaklad a ak by neprestavalo,alebo sa zhorsovalo pre istotu chod na rtg