Moj malý sa dnes hral s magnetkami a na jednej som zbadala , že tam magnet nie je. Nikde v kuchyni som ho nenašla. Bol to len taká malinký, okrúhly magnetík. Nič som nespozorovala, ani kašel, ani dusenie, ani plač. Je v poriadku, smeje sa, nejaví žiadne zlé známky. No ja sa bojím, plačem, bojím sa, aby ten magnet v tele nebol škodlivý. Viem, že by ho mal vykakať, máte niekto skúsennosti s prehltnutím cudzieho telesa? Prosííím ☹
bibi co som sa rozpravala s mamickami v materskom cetre, deti kazdu chvilu nieco prehltnu..asi je dost mala pravdepodobnost, ze maly ho naozaj prehltol, ale mozno sa ukludnis, ked zabehnes k lekarke, nech mu spravia rontgen a poradia ti, co mas robit..alebo jej aspon zavolaj.
bibi daj vediet, ako ste dopadli. dufam, ze ste ok..
Ďakujem, zatiaľ je všetko v poriadku, cíti sa dobre, je hravý. kakal už zo tri razy, ja som nič nenašla, no bol u babky, aj tam kakal, len som jej o tom nepovedala. Tak možno ho vykakal tam... 🙂 🙂
susedin 9 mesačný synček prehltol kamienok a na druhy den ho krasny, vybieleny ako na vystavu, vykakal