Ahojte, prosím mala dcéra (rok a trištvrte) mi nechtiac pri večernom obliekaní kopla celou silou do krku, trafila rovno ako je tá diera na krku. V prvej sekunde akoby sa mi nedalo nadýchnuť, potom som sa rozkaslala. Teraz cítim akoby kyselinu a v krku veľmi veľmi nepríjemné, dole v hrdle. Tak ako keď vám niečo veľmi zabehne a máte z toho všetko podráždené. Trošku horšie sa mi dýcha ale nič hrozné. Myslíte že nemusím stresovať ?
Tak zobud dceru a chod.
Az zakrvacas, alebo opuchnes, tak sa ti zablokuje airway, dychacia trubica a zomries.
Ja by som sa aj obavala a.carotis dysection.
Je to nutné,bola som orl sestra,ak sa to skomplikuje,tak nestihneš volať pomoc.Zavolaj susedu k dieťatu a chod na pohotovosť.
Kamaratku/susedu hocikoho zavolaj, ked dcerka spinka, tak strazenie nebude tazke a ty si mozes odbehnut. Alebo napis z kadial si, aj tu na MK sa najdu dobre duse…
Akože vážne potrebuješ, aby tvoja dcéra bola pri tebe ak sa ti niečo vážnejšie stane? 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ nepochopím toto, krk nie je len nejaká noha alebo ruka, chod prosím ťa, ak aspoň nechceš, aby nedajbože tvoja dcéra prišla o matku
Zaujimalo by ma, ako to dopadlo?si v poriadku?
ORL pohotovosť.skontrolovat.ci nepoškodila mäkké tkanivo a či nenastava opuch.