Ahojte, nas 2,5 rocny syn spadol na konferencny stolik a roztal si pri oku. Ranka je max. 0,5 cm dlha a skor povrchova, akurat sa mi zda ze koza sa mu dost nasiroko zoskrela. Volala som na pohotovost, ale povedali ze ked v podstate ani nekrvacalo ze to pravdepodobne sit netreba, aj ked aspon jeden steh by pravdepodobne vylepsil vzhlad naslednej jazvy. Ze je to na nas. Tak uvazujem ci to za ten stres ktory by maly podstupil stoji, ked jazvu tam bude mat tak ci tak? Mali vase deti podobny uraz? Dali ste sit ci nie? Ako vyzerala nasledna jazva po dlhsom case?
Ja som ked som bola mala padla na bradu a na nos a nedavali mi to sit a jazvu mi ani nevidno ....
Tiež sme Vianoce strávili na pohotovosti.. Moj ma 2 a 10m tiež sa fest udrel o hlavu zo zadu o stolík.. Mal to tak cez 2cm.. Mu začalo puchnut a este viac sa otvárať.. Riadne ho vyšetrili, ale nakoniec mu to len zalepili aj ked ja by som bola radšej keby mu tam tie dva stehy urobili.. Mne tiež ked som bola mala zosivali bradu a vidno, ze tam je ale len máličko..
ja som tak isla aj na pohotovost s 2 cm ranou na cele, ked narazil o roh schodu, ale nesili, iba prelepili...ma uplne jemnu jazvu..
@suhada nasa tak spadla, ked mala rok a teda roztala si to poriadne. Krvacalo jej to celou cestou na pohotovost. A nesili jej to. Len vydezinfikovali fialovou vodickou a zalepili tzv.maslickou. Dr povedal, ze po stehu by jej zostala ovela vacsia jazva. Teraz ma 3 a takmer jej to nevidno.
@suhada ahoj, moja mala ma 2,5 roka a spadla presne tak isto na hranu stola. Roztate to mala tesne nad obocim. Malo to zhruba 3 cm, takze sme isli na sitie. Mala tam 3 stehy a zvladla to hrdinsky. Stalo sa to pred 4 tyzdnami a momentalne tam ma tenku ruzovu jazvicku. Natieram jej to gelom na jazvy.
Dakujem vam kocky, rozhodli sme sa ze nejdeme, pri chalanoch mala jazvicka tak nevadi, keby to bola dcera tak by som asi sla 😉
maly spadol pred par mesiaci o rucku z bycikla rozsekol si nad perou krvacalo no pochvili presstalo zdalo sa mi dost seknute no dom ama upokojovali ze netreba ist ze to nic nie je a teraz? neviem ako to zrastlo no ma v tom jednu velku hrcu aje ti vidiet no neviem co stym terahz 😒
No ako myslíš.. Nás od tej bolesti až zaspal asi po 10min, toho sme sa najviac zľakli.. Chcela som napísať, ze mu to zlepili lepidlom..
moj maly spadol presne tak ako popisujes...na hranu stolika...mal mozno nieco cez rok...chvilku to krvacalo, ale potom v pohode...sit sme to nedali. jazvicku sice ma, ale nie je nejako do oci bijuca a podla mna...pri chalanovi....aspon bude vyzerat ako drsnak ;)
@suhada takéto ranky sa nešijú, len sa zlepia takou špeci páskou, nám malý spadol v noci, keď prechádzal zo svojej postieľky ku nám, rozťal bradu, v noci sme nešli, až ráno a dokonca aj vtedy len zalepili a bolo. Teda bezbolestné a dobre stiahnuté k sebe. starší tiež raz rozťal bradu - na klzisku, tiež len zlepili. Ja by som išla 😉
@silvia217 nas fical v pohode hned ako sa upokojil, takze vaznejsich nasledkov sa nebojim, len ked som mu to prelepovala tak sa strasne branil, on celkovo pri doktoroch nespolupracuje, tak som si povedala ze o nieco vyraznejsia jazvicka bude mensie zlo, ako to co by zazival na pohotovosti, ak by mu to sili..k tomu mame doma aj babatko, takze stres by bol pre celu rodinu 😒 a mozno mu nakoniec tu jazvu ani moc vidno nebude 🙂
@suhada moje dieta nie, ale ja som padla na bradu , dali 2 stehy a bolo. kamoskina dcera tak bola, vraj preto aby to mala v buducnosti ako velka slecna pekne a nie take "rozďavené"... mne inak nevidno nič....mam to pekne...