Dobrý večer, dnes som silno zakopla a udrela si malíček na nohe. Najprv ma to len bolelo ale ako tak som kráčala. Teraz je to fialové a bolí aj v pokoji a kráčam veľmi ťažko. Myslíte že to je len narazené, alebo to môže byť aj zlomené? Natrela som octánkou a uvidím len sa bojím že to bude na sadru..
Moze byt aj vyklbeny....
Vyzerá byť narazene, odskočím od témy… ja som zhrozená z toho špinavého a zanedbaného nechtu🥶 joooj 🤦♀️ niektoré zeny by mali dbať o svoj vzhľad ozaj. Ako môžeš mať nalakovane nechty keď nie sú upravené????????
Treba ísť na röntgen. Skôr zlomené.
Pani asi /nastastie- este neosprostela nacisto z tejto modernej doby, kde kazdy musi byt dokonale upraveny a perfektny a prave preto si dovolim tvrdit ze je aj stastnejsia ako mnoho inych zien co su tak strasne moc dokonale na 101%
Riesit tu malicek ze neni nalakovany moze len povrchna osoba🤢
Autorka prajem skore uzdravenie
@1234321 🙂len Ta uvediem do obrazu, su zeny ktore makaju, rano da sprchu a odchádza do záhrady , je tam pol dna, pride zo zahrady, da rychlu sprchu, nechty na nohach si neokefkuje... zakopne,,,,... Da foto na net a je z toho kovbojka🤦♀️ze je spindira, no amen tma. Ja mam problemove malicky, a nechty,.... Podla Tvojho nazoru by som ich musela kefkovat niekolkokrat do dna, aby boli ciste... A lebo vycistit spinu priamo spopod nechta, lebo sa mi zanasa do nich bordel zo zhrady uz len ked prejdem,... Hygiena je zaklad mas pravdu, to povedz aj automechanikovi, ktory robi bez rukavíc 🤦♀️
Malicek zafixuj o vedlajsi prst. Medzi malicek a vedlajsi prst daj gazu, poriadne zafixuj leukoplastom. Ak nemas predstavu, skus pohooglit. Mne doktor naslepo fixoval malicel, rtg nemohol urobit lebo som bola tehotna a pekne sa zahojil. Ked mi potom robili RTG, tak bol zlomeny cely krizom cez kost. Fixovala som asi 2 tyzdne, aj to bolelo.
Zafixuj a hotovo. Keď nebudú ďalšie problémy doktory by urobili tiež len to.
@1234321 a to z jednej fotky sudis že má špinavé nechty? Ty si ale lopata. Lak možno schádza, ale to okolo nevyzera ako špina. Fotky občas skresľujú ..
Autorka: zafixuj a zajtra keď bude bolieť choď na urgent. Syn takto zakopol tiež, malíček zmodral, ale do druhého dňa prestal bolieť tak som neriešila.
malicek sa nesadruje ale fixuje sa paskou o vedlajsi prst.