Ahojte, včera syn skákal po gauči, jasne, ze kým som hovorila, že určite spadne, tak sa aj stalo z gauča ho odrazilo a udrel si hlavu o gauč, veľmi som sa zľakla, dala ho sadnúť, mala som dlaň na jeho stehne a neviem ako zachytila som sa o stôl ja a padala som, vtedy som mu dlaňou zatlačili na stehno zboku, chodí normálne, ale sťažuje sa, že ho boli vo vnútri, mohla som mu ublížiť?
Ak by mal zlomenú stehennu kosť, nechodil by normálne.
Stehenný kosť sa nedá zlomiť rukou. To by musel byť silný úder. A svaly v okolí zlomeniny by sa tak silno stiahli, že by nedokázal chodiť. To bude len udreté. Pevne verím. Aký starý je syn? Mimochodom nikdy nehovor dieťaťu pri jeho vylomeninách, čo sa mu môže stať. Dieťa vie samo na čo má. Stačí ho chrániť pred nebezpečenstvom, o ktorom nevie. Väčšinou dospelými vytvorené nástrahy ako sú zásuvky, ostré hrany, jedy….
Pre istotu by som s nim isla k doktorovi.
Určite nemá zlomeninu
Neexistuje, aby si mu takto zlomila nohu. Stehenna kosť je veľmi pevná, to by musel byť mimoriadne silný úder ci náraz, dlaňou sa to nedá.môže mat modrinu z tlaku , to áno, ale nič vážne
Ďakujem veľmi pekne, pravdepodobne som len spanikárila, keď sa sťažoval na bolesť, už tri hodiny ani nemukol a beha, skáče, takže asi je to v poriadku.
Tak dlanou si mu nohu urcite nezlomila