Ahojte dnes môj synček nešťastne spadol tvárou na zem a udrel si noštek plakal tak som hneď utekala a vzala do náručia hneď sa mu urobila mala modrina po chvíľke plač prešiel a hral sa spokojne ďalej boli ho len na dotyk nedá si ho ani poriadne prezrieť no potom mu trochu opuchol prosím vás je toto zlomený nos ? Prikladám fotku
Choďte radšej k lekárovi ja som mala zlomený nos a nevedela som o tom, bol tam veľký opuch lekár povedal že neni zlomený a nakoniec bol. za 48 hodín sa mi to vraj zrastlo ale nakrivo teraz tam cítim že tá kosť je troska vypukla. Napraviť sa to dá ale museli by mi ho zasa zlomiť. Takto keď včas sa zisti že je zlomený mu ho hneď narovnaju
No ak doma spadol stylom, ze zakopol alebo tak nrjak, tak fakt pochybujem, ze by z toho mohol mat zlomeny nos.... moj maly mal nedavno dost skaredy uraz a nos mu len praskol
Ja som mala zlomeny a tiež opuch ale má to nebolelo ani nebolo vidno. Tiez mi ho napravali ale sa nepodarilo a letí do jednej strany. Jedine RTG
ty si zlata to nemyslis vazne, ze z fotky zistit ci je zlomeny 🙂 ani lekar ti nepovie ci je zlomeny, jedine RTG vidia zlomeniny, takze rovno chirurgia a uvidite 🙂 drzim palceky no na spicke nosa je chrupavka nie kost takze uvidite co vam povedia
Skôr by som išla na ORL lebo ja keď som mala zlomený nos, myslela som si ze ho mam iba narazeny a nakoniec RTG ukázal zlomeninu, lenže ja som tam išla asi po týždni a už bolo na napravovanie neskoro teraz už z vybocenou prepazkou nič nespravím ta košická mi ide do ľavej strany na pohľad to vidieť neni teda kto o tom nevie ale banuje že som nešla hneď lebo už keď o tom viem a vidím to aj keď iba trochu sama tak ľutujem ze som nešla skôr aby mi to spravili teraz už jedine plastika nosa, ale zatiaľ to neriešim uvidím čo o pár rokov mi to spraví s dýchaním ci sa mi to ne zhorší náhodou takže za mňa určite si vypitat výmenný lístok na ORL 🙂
Tak to asi najlepšie posúdi lekár na základe RTG ale pohmatom..