Hrčky na zadku po páde na schodoch

jamacka
24. máj 2023

Ahojte baby,mam ešte taký jeden problém,asi 5rokov dozadu som spadla na schodoch,bol to dosť veľký pád ,som mala úplne celý zadok modri až čierny...postupne ako modrina mizla sa mi na jedne polke aj na druhej polke spravila hrča.Postupom času asi po 3rokoch sa mi to ako keby stretlo a začali mi hrce minút, nebolo ich skoro vidieť. Ale teraz som si všimla, že mi zas začali vychádzať napovrch a je ich vidieť a neviem prečo. Hrče ma neboleli predtým a ani teraz a neviem či mám ísť s tým k lekárovi. Najviac ma šere,keď si dám bledsie plavky,tak mi to bude vidieť a druha vec sa bojím,aby to nebolo niečo vážne, nemáte niekto skúsenosť s tým?

jamacka
autor
24. máj 2023

@jamackaasi po 3rokoch sa mi to vstrebalo a začali hrce miznut ....som mala preklep v texte

vamajka
24. máj 2023

@jamacka precitaj si nadpis

jamacka
autor
24. máj 2023

@vamajka ješkove oči, až teraz som si všimla 🤣.Omluvam sa hrcky na zadku a nie hračky...Písala som rýchlo a neviem prečo mi telefón, preklepava písmenká .Napíšem dobre slovo a preklepne mi tam iné...

lilianka28
24. máj 2023

@jamacka Skús nejaký čas ešte dobre rozmasirovat napr. Lioton gélom.
Ak nepomôže, tak určite smer doktor.

moonlight1210
24. máj 2023

@jamacka uz vtedy si mala ist k lekarovi. Mohla si mat zrazeniny. Dali by ti na to lieky, alebo mast, aby sa to rozpustalo. Zrazeniny su nebezpecne.

Chod radsej aj teraz. Kasli na to, ze ti mozno nieco povedia k tomu, kde si bola doteraz. Hlavne neriskuj.
Taketo pady sami o sebe nebezpecne nie su, i ked bolia. Ale dosledky sa mozu prejavit aj po case.

jamacka
autor
25. máj 2023

@moonlight1210 Čítala som jeden článok jednej babe sa stalo to isté a jej zistili,že ma vysunutu kostrc a museli jej ju napraviť cez konečník. Je to vraj strašne nechutný a bolestivý zákrok. Ale ona čo mala tie hrce, tak ju boleli,nevedela ani ako si ľahnúť. Mňa nebolia,tak si myslím,že ťa kostrc to nebude aj keď mam síce tie hrce blízko kostrce, ale nebolia ma.