Hnisavá rana po uštipnutí hmyzom

kkaajjaaa
30. jún 2019

Dobry den vcera sme boli na zahrade a priatela nieco ustiplo do rana sa mu tam spravil hnis a tak hnusne to vyzera viete mi poradit? Vravela som ze nech ideme na pohotovost ale on nieeee naco

majka01_74
30. jún 2019

@kkaajjaaa určite smer pohotovost

laki
30. jún 2019

Napíš do dkupiny Zdravotníci na MK...tam sú baby doktorky, určite ti poradia...držím palce

sense
30. jún 2019

Vydezinfikujte a ak to neustupi prip sa zhorsi zajtra smer lekar

janka54321
30. jún 2019

@kkaajjaaa chlapi si nikdy nedaju povedat...ked sa to nezmeni do zajtra, len nech ide k lekarovi, ale poradit neviem, co to moze byt

0martina0
30. jún 2019

no ja by som utekala na pohotovosť,a čo najskôr

akecheta
30. jún 2019

@kkaajjaaa takto zahnisávajú uštipnutia od jedovatých pavúkov...no ale ktovie...

liv1
30. jún 2019

@akecheta ano aj mna to napadlo, dnes som to zrovna citala o tych pavukoch. Nie su zivotu nebezpecni, vraj, ale ja by som sla na pohitovost urcite

kkaajjaaa
autor
30. jún 2019

@liv1 tak boli sme na pohotovosti ta je len do 22 takze sme prisli za 5minut 22 a ze uz maju vsetko povypinane tak nas poslali na chirurgiu. Tam nam to len vycistili dali nejaky krem a obviazali a predpisali antibiotika a ze ked sa to nezlepsi treba prist na prevez. Tak Vam Dakujem pekne

liv1
30. jún 2019

@kkaajjaaa dobre ze ste boli a este vas nakoniec vzali na chururgii. Drzim palce nech sa rychlo zahoji 😉. A vobec niet zac...

0hena0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0martina0
1. júl 2019

@kkaajjaaa no super,že ste šli,a dobre že to je prekrite antybiotykami😉

patka_673
1. júl 2019

Dobre, ze ste boli u lekarky, mozno to je len od nejakeho nevinejsieho hmyzu len mal taku zapalovu reakciu :(

laki
1. júl 2019

@kkaajjaaa ako to vyzerá dnes? Je to lepšie?

kkaajjaaa
autor
1. júl 2019

@laki no lepsie sa mi to nezda ten hnis mu vytiekol a ma to take cierne a nohu ma stake opuchnutu ale vsak dal si tie antibiotika tak uvidime

katren
1. júl 2019

@0martina0 😲 antybiotyka????? To ako fakt? 🤦‍♀️

marymariamary
1. júl 2019

@katren prekritééé

0hena0
2. júl 2019

@katren ano, antibiotika sa nevyhnutne. Mam s tym skusenost. Vlastne s dcerou, takmer nohu odrezali. Tiez si herecka myslela ze to prejde. A nasledok si ponesie hadam do konca zivota. 😔

0hena0
2. júl 2019

@kkaajjaaa ak ste boli na chirurgii v novej memocnici na terase, tam sa o nohu dobre postaraju. Dcere doslova nohu zachranili. A dajte si vysetrit krv na stafilokoky, moze sa to uz opakovat pri hoc akom ustipnuti.

candii
2. júl 2019

@0hena0 myslím, že @katren skôr narážala na pravopis, ako konkrétne na anb 😅

0hena0
2. júl 2019

@candii 😂😂😂

0martina0
2. júl 2019

@katren
@marymariamary ako malo stači k radosti😘