Ahojte, mám taku dilemu. 🤔 Pred týždňom som mala úraz na ruke, zlomila som si alebo narazila alebo možno aj potrhala sval(šľachu) na záprstí pri maličkú. Presne to povedať neviem lebo som nerozumela dobre doktora (som v zahranici). Dnes je to už týždeň čo mám ruku v dlahe, lenže som to už nevydržala dala som si dole obväz a proste som si ju opatrne umyla mydlom. Všetko Okey až nato, že mi za týždeň stuhli ostatné prsty s ktorými som mohla hýbať. Moja otázka je či vôbec môžem umývať ruku ak mám úraz....a ešte či sa nájde niekto kto mal podobný úraz ako ja, že mal záprstie poškodené a mal problém s pohybom malička a ako dlho trvalo kým to dal dokopy. Ďakujem pekne za odpovede. ☺️
@lucka12399 ahojky, citam ze si mala zlomene zapastie, idem si k tebe po radu, mam tiez zlomené, uz som tyzden po dlahe a zasadrovana komplet uz 5 den.... Moja otazka bemala si trpnutie mravencenie pichanie v ruke co bola zasadrovana? Mne zatial prsty netrpnu len sem tam, a staci ze vstanem chodim a uz uz trpne alebo mi akokeby napuchla a ide mi vyliezt zo sadry, akoby mala buchnut. Neciem mam ist k dr. Stym? Ci radsej pockat? Odkedy dosadrovali tak mam takyto problem. Dik H.
@erischa1 nemala som to iste co ty ale mala som zlomene zapästie. Dlahu mi dali lebo som mala ruku moc opuchnutú na to, aby mi dali sadru. A jasne mi bolo povedane ze si dlahu nesmiem davat dole.. a stuhnute prsty su vzdy, lebo snimi celu dobu nehybes...