Ahojte maminy. Boli sme na vylete v kontaktnej zoo. Tam mali popri plote pri jednom z klietok tahane elektricke napatie. Muz mal dceru na krku, nemali to tam oznacene tak sme o tom nevedeli. Dcera sa bohuzial toho chytila. Je v poriadku no ja aj tak mam stale obavu ci nemoze to mat nejake nasledky 😞 stalo sa niekomu zeby take male dieta zasiahla elektrika? Ma 2 roky
mna ako tehotnu tiez elektricky ohradnik v zoo , au no nic prijemne , ale ja aj babo v poriadku. .. ono tie ohradniky skor daju el.slehu ako staticka elektrina,ale silnejsie. sleduj ju 24hod ale mala by byt v poriadku...
Elektricky plot je neskodny... boli ale neublizi (iba v extremnych pripadoch). 230V zo zasuvky urobi vacsiu sarapatu...
Ešte mi napadlo,aby som ťa upokojila,elek.plot nesmie zraniť človeka, to sú len slabučké výboje, len na upozornenie,človek ich cíti viac ako zviera (lebo taký kôň je veľký ,má srsť),ale nič v tele nepoškodí.
bude z nej elektrotechnik
Mna ako 2 rocnu kola elektrika...radio malo poskodene kable...doteraz si to pamätam...mala som pravu dlan ciernu..pamätam si ako mi nasi macali ruku v studenej vode...mam 28 a nasledky ziadne
My sme teraz v nemocke a bola tu mamicka s 2 rocnou dcerou.ta vopchala prsty do zasuvky.poriadne ju to skopalo.nic sa jej nastastie nestalo,len trosku popalena na prstiku.nechali si ju na noc v nemocnici a pustili ich domov
Kluc
Nič sa nestane..😊 len ste im mohli povedať čo sa stalo nech si to označia do budúcnosti..😊
To jej neublizi,to ma velmi slaby vyboj...ale upozornila by som slusne prevadzkovatela aby to oznacili
Ahoj, moju dcérku kopla elekrika - tiez el.plot ako 1,5 ročnú, je to v poriadku, vôbec nestresuj.
Nás zasiahla obe naraz,pretože sme sa držali za ruku 🙂