Ahojky môj manžel sa hral s detmi malú si nevšimul a ona zjedla malu ľahkú guličku.. nedusila sa iba počul ako sa jej ťažšie polklo a ona zjedla tu guľku nič jej zatial nieje smeje sa aj pila a jedla iba bola vystrašená stalo sa vám to maminky prosim o radu ako ďalej ....
Nestresuj ona vypadne 😂
Známej syn prehltol 10centov.... vykakal
Môj syn prehltol v škôlke, keď mal cca 5 rokov, kľúčik od kladky 🙊 Vykakal o 2 dni asi.
krsniatko spapala 20centov pol roka dozadu, boli aj na pohotovosti, kazali len sledovat ci ju vykaka..na druhy den bola vonku 😀
moj zjedol už všeličo a vždy na druhý den vykakal... Prvý krát ked sa to stalo som bola aj ja vystresovana. Vtedy zjedol písmenko z klavesnice na notebooku
Nam sa stalo,dcera ked bola mala,prehltla tuhu gulicku.Mala som nervy,kazdu kaku som analyzovala.Na treti den to konecne vykakala.Ale nervy som mala,to ti poviem.
@misiatko87 :D :D :D :D :D :D :D zlaaaty
@misiatko87 ja mam stres len, ked citam prispevky🙂)ja som sa tohto vzdy bala aj, ked sme isli na navstevu, ked sa vacsie deti hrali s Legom a moja bola este mensia, ze nejaky kusok zje ci vdychne
Myslím, že.pokial to nie je ostré, magnetické alebo baterka, tak to vyjde samo 😉
Držím palce, nech je to čoskoro vonku 👍 u nás prvý syn zjedol spinku (takú zo zosivacky) ale teda už uzavretú, ozuzlaval časopis a ani nevieme ako a prehltol 🤦 4dni sme čakali, kontrolovala každú plienku... Nebolo nám všetko jedno... O pár rokov vdýchol aj malý dielik z lega, no chlapec skusal, na pohotovosti vytiahli bez problémov... S deťmi radosť 😅
Musím prispieť. Moja sestra si všimla, že jej kocúrikovi niečo tenké a lesklé, citujem "trčí z riti". Potiahla to, ťahala, ťahala a vytiahla, prosím pekne, vianočnú lametu (ten dlhý tenký ligitavý slíž, čo sa ich veľa dáva na stromček). 😮😄😄 Žiaden problém našťastie nevznikol, takže malá drevená guľôčka určite precestuje hladko. 🙂
Neboj sa urcite vykaka, pokial to nevdychla a nebolo to kovove alebo baterka prejde to moja je autistka a ta poje vsetko takze hracky len hrkalky nie zvukove pre istotu a vsetko preslo bez problemov
@misiatko87 pardon za 😂..ale hlavne ze to dobre dopadlo
Inak ja som cez vianoce trpla,bo nasa dvojrocna " ochutnavala" skarupinky z pistacii (asi dvakrat sme jej to zakazali,ze to sa neje,neposluchla), nestrazena chvila a uz sa dusila...ked sa konecne nadychla a z ust jej vypadla skarupinka zas som bola na nervy ci aj neprehltla,a tie vyjavy ako jej to sposobi vnutorne poranenia a krvacanie..och,nastastie,zrejme ziadnu nezhltla,ziadnu som nenasla v hovienku a ona je ok..syn zase raz s panikou (vtedy tak 3roky) dobehol zamnou ze zlhtol "cestu" bolo mi to smiesne,,ukludnila som ho ze sa mu nic nestane a to pekne vykaka.. (cesta - nalepka urcena na detsku plastovu drahu 🤣🤣🤣🤣)
Drevena gulicka je ok take este bio 😆to je ako zjest kostku ceresne. Vykaka v pohode ani nebude telu robit problemy. Ja som ako babo zjedla sroub co vypadol z ramu postele mala som teplotu plakala celu noc a rano to bolo vonku . Plast kov a magnet by bol problem vacsi hlavne magnet alebo bateria .
@beata_k Minule som mala presne takýto nález v synovej plienke. Zostal nám jeden kvet,ktorý už stihol objaviť a v kvetináči bolo pár kamienkov,už ani neviem odkiaľ. Po tom plienkovom incidente som to letela skontrolovať,chýbal presne ten jeden kamienok. Pre istotu som aj tento posledný kvet darovala.. 🙈
@oblecenie99 jaaaj. ja som mala asi 30 kvetov v dome a tiez su vsetky prec.☹
@nadaa1 akú gulicku? Z čoho bola, drevená, kovová...?