Čo s udretým lakťom počas volejbalu?

ursula325
2. okt 2019

Hrávam volejbal a udrela som si lakeť, mam veľkú modrinu a mam to opuchnuté a stáva sa mi to veľa krát. Prosím o radu aby som stále mohla hrať volejbal, lebo to strašne boli keď sa hodím po loptu na zem.

wivienka111
2. okt 2019

no ako podal mna teraz by si si mala dat oddych, nebola si s tym u lekara? rendgen asi nemas? no rozhodne by som to nechala ted tam, aby sa dal laket dokopy. ozaj a nepouzivas chranice?

ursula325
autor
2. okt 2019

@wivienka111 ďakujem na radu a nepoznáte nejakú masť ktorá pomáha?

luba41
2. okt 2019

@ursula325 tak ja som laket takýto pred mesiacom..a nakoniec bola prasknutá kost - len taká puklinka..a bolí to doteraz ..daj si na to nejaký Veral gel a pod..nie octan..a stiahni obväzom sťahovacím..a radšej na rongen íst..

hedviga255
2. okt 2019

Ja by som šla na rengen

hedviga255
2. okt 2019

Ja by som šla na rengen

kolieskova232
2. okt 2019

@hedviga255 to by bolo podla mna to najlepsie riesenie. ako aby si aspon videla, ze v ramci kosti a sliach je vsetko v poriadku

simsalabim
2. okt 2019

@ursula325 na rentgen a k leakrovi a pre buducnost mozno nejaky chranic na laket?

simca06022011
2. okt 2019

Chrániče a pre budúcnost?? No v prvom rade sa nehadzat na lakeť. Či sa týka krému tak napr. Voltaren, Ibalgin nejaký je tueZ .. ak je to veľmi napuchnute, neviem ako s pohybom si na Tom, tak skočte na pohotovosť.