Čo na bolesti hrudníka po silnom náraze?

mirkavic
9. júl 2018

Ahojte mamičky, včera sa mi stal dosť nepríjemný úraz pri havárii na hrudník, čo Vám pomáhalo proti bolesti? Beriem panadol ale stále mi je ťažko, bola som na traumatológii a tam mi povedali že evidentne nemám nič zlomené, stavce sú vraj tiež ok, len mám buchnutý hrudný koš a keďže kojím, tak sa doktor vyjadril že röntgen by bol zbytočný lebo aj tak keby sa zistila zlomenina/prasklina, tak ma nemôžu zasadrovať, mám brať len tabletky proti bolesti...akosi sa to na nás sype, minule babka zo schodov spadla a starám sa o ňu a teraz ja ďalší úraz? To mám za to? Kvázi výrok -za dobrotu na žobrotu? 😔 A ešte do toho mi dnes drobec teplotu dostal..ja už nechápem toto 😞

17juraj17
9. júl 2018

@mirkavic Skus lokalne brufenovu mast. Ale bohuzial si moc nepomozes. Narazene ci prasknute rebra bolia casto viac ako zlomene. Inak nepotesim na. Vie to boliet dlhe tyzdne.

sissy27
9. júl 2018

@mirkavic ale no, kým sa horšie nestalo... Buď rada, že je to len udreté.
Dávaj si chladivé obklady, prípadne v lekárni kúp nejakú kostihojovú masť.

jeltica
9. júl 2018

Hlavne sa neopustaj, ano je to neprijemne takto vsetko po sebe, clovek sa este nestihne spamatat z jedneho a hned uz je dalsie ale proste nesmies sa tomu poddat. Skus nejake tie obklady ako ti sissy radila 🙂

mirkavic
autor
9. júl 2018

@17juraj17
@sissy27
@jeltica

Ďakujem vám za reakciu, snáď to prejde čím skôr je to fuška keď musím drobca stále dvíhať, musím si nájsť nejakú techniku... ale prd techniku, furt to bolí nech sa snažím akokoľvek uf 😑 babka spadla na panvu pred 3 týždňami a furt sa nevie poriadne na nohy postaviť, takže verím a vidím že sa to môže tak dlho ťahať 😔

williamska1
10. júl 2018

presne ako baby píšu, buď rada, že si nedopadla horšie. tá bolesť časom prejde len to musíš teraz vydržať, kúp si napríklad ibalginovú masť a tou si to natieraj. mne tá vždy pomôže

eva8
5. aug 2018

uprednostnila by som masť pred tabletkami, aby neprešli do mliečka. Dáš to, vydržíš, neboj! Mňa udrel chlap do prsníka (postavila som sa medzi bijúcich sa) tiež keď som kojila, Myslela som, že to neprejde, ale kvôli úsmevu bábätka to stálo za to, zabudnúť na bolesť. Prasknuté či narazené rebrá sa hoja veľmi dlho. Nezávidím ti teda

mirkavic
autor
5. aug 2018

@eva8 ďakujem za reakciu, našťastie ma to prešlo asi po 3 týždňoch, natierala som si kostihojovou masťou a na večer keď som bolesť cítila intenzívnejšie tak som si občas natrela Ibalgin masťou