Časté pády 9 mesačného syna na hlavu

mixa89
29. máj 2017

Ahojte mam syna 9 mesiacov,zacina chodit a je ultra pohyblivy musim byt jednostaj v Strehu ,ale Nielkedy sama naviem Ako a uZ je na zemi ,Bojim sa Aby sa mu nieco neposkodilo v hlavke ked tolko pada.... mate to Niekto podobne?

uglybetty1234
29. máj 2017

všetci to máme rovnaké. Modriny po celom čele.

zara0201
29. máj 2017

@mixa89 My keď sme boli raz očkovať tak som sa pýtala doktorky- či očkujú aj týrané deti... Modrý bol ako slivka, raz jedno oko, raz druhé oko, raz čelo, potom zrýpaný nos. Deti sú elastické. Ale počula som, že sa dá kúpiť aj nejaká detská prilbička práve na toto obdobie.

nuci616
29. máj 2017

Myslím, že to majú všetky malé deti, ktoré začínajú chodiť podobne :D Ja mám tiež koľko fotiek z detstva kde mám takú modrinu na čele, takú odreninu na líci a neviem kde všade. To sa neboj, jasné, že treba trošku dávať pozor aby si neublížil nejako vážnejšie ale takýmto obdobím si prejde snáď každé dieťa

marllik
29. máj 2017

@mixa89 ahoj moj synator sa posltavil v postielke ked este nemal 7 mesiacov a stale sa snazil postavit i pri gauci a nabytku.. sadnut si este nevedel, vzdy spadol tak ze si udrel hlavicku..take buchoty az mna to bolelo.. kupila som mu tu na bazari https://www.market24.sk/bezpecnost/ok-baby-pril... a bola som spokojnejsia.. teraz ani po 2 mesiacoch sa naucil padat bezpecnejsie, sadne si aleo sa vie sikovne stocit tak, ze si hlavku neudrie, tak mu ju uz nedavam.. mam starsie dvojicky a pri nich som nic take nepouzivala, lenze oni sa snazili chodit ovela neskor, ked uz mali telicko pevnejsie a najprv si vedeli sadnut.. taked padali, tak na zadok

tova
29. máj 2017

@zara0201 na take srandicky ze ci ockuju tyrane deti by som si davala pozor.

tova
29. máj 2017

kup helmu na hlavu,ale ked je to caste tak treba dat vysetrit zrak, epilepsiu a pod.

zara0201
30. máj 2017

@tova Ó, pani čo nemôže spávať po nociach nemá zmysel pre humor.... To akože mám teraz brať tak, že sa mi vyhrážate keď si mám dávať pozor? Netušíte, v akom vzťahu som s lekárkou a v akých súvislostiach to bolo povedané. Vy si možno musíte dávať pozor čo poviete pred lekárom. Znovu sa potvrdilo, že MK je dobrý akurát tak na recepty, bazár alebo výmenu zberateľských predmetov. Škoda niečo napísať, lebo komentuje taká, čo jej odpoveď nebola adresovaná. Nuž čo, zastarieť sa do druhého je také slovenské. Treba najskôr doma poupratovať.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zara0201
30. máj 2017

@zltyslonik Slečna, si netykáme. Ak ste zvyknutá vo Vašej komunite matiek z ihriska... Neviem, čo si dokazujete, ja mám dieťa, Vy možno decko. Moje dieťa nikomu nie je na obtiaž, pretože nekradne hračky, nie je na to odkázané, zrejme máte skúsenosti s vlastným "deckom". Vyprosím si narážky o gramblavosti, ak Vaše "decko" nikdy v živote nemalo žiadnu modrinu... tak ste asi jedna zo 6 miliárd. čo toho druhého na 100 percent ochráni. Neželám si aby ste na mňa reagovali. Príspevok nebol pre Vás.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mixa89
autor
30. máj 2017

Dakujem vsetkym ktory odpovedali k teme ,zatial nemal ani modrinu a na zadok vie padat takze to s nim asi nebude az take hrozne ...a slecny alebo panie tova a zltyslonik -neda mi nereagovat . neviem kde zijete ..asi na sidlisku alebo rovno na ihrisku ale ten zivot by som nechcela ,lebo vam spolu s ostatnymi mamickami udavackami asi uz riadne......- je to realita alebo to mate z telky to cim premyslate ? ze niekto uda matku za to ze zazartuje u doktorky ..a nazyvat niekoho dieťa koho ani nepoznas gramblavym deckom _???? nechapem ani na co som sem pisala --- aby nejake .....komentovali ..poslednykrattttt 🙂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
30. máj 2017

@zara0201 Ahoj, pamätám sa, že keď som sa ja registrovala na MK, čítala som pravidlá fóra (Ty možno nie), ale jedno z prvých bolo, že na MK si všetky tykáme. Ďalej sa tam písalo aj o slušnom a neútočnom prejave, ale to si asi tiež nečítala. Krásny deň želám. 🙂

zara0201
30. máj 2017

@h2 A polovicu z toho nečítala ani pani zltyslonik, keďže jej príspevok kde ma nazvala dementom musel byť adminom odstránený. Tiež si vyberáš len polovičné pravdy a informácie.
Pekný deň.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dibarbora
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tova
1. jún 2017

@zara0201 na fore ma nikto nenazyva pani, b./v noci spavam ale nie Sk casu, 3/ zarty s tyranim raz mozu skoncit nezartovne, budes dokazovat tie modriny, zartovat sa da inteligentnejsie.

nankab
15. jún 2017

ak ste naklonená homeopatii, treba mať po ruke homeopatikum Arnika Montana 15CH, výborne pri akomkoľvek úraze ako prvá pomoc - aj pády, krvácanie, šok, pred a po operácií, pôrode...väčšinou pri zásahu do tela alebo úraze je to šok pre telo aj psychiku