ahojte včera som si udrela dosť ruku. Pri dotyku kĺbu ppd malíčkom mi vystrelí hroznú bolesť až po zápästie alebo keď dám malíček do boku. Treba s tým ísť k doktorovi?
@paulisko mozes to mat narazene zlomene tazko povedat ak ho nezohnes je to zlomene. Osobne si myslim ze asi zlomene ja som mala tak minuly rok zlomeny malicek
neudržím poriadne ani pphár v tej ruke
baby chcela som len váš názor nemám to bohužiaľ na skok do nemocnice ...ale aj tak vám ďakujem.za odpovede radšej s tým skočím
Chod,nikto neciti aku mas bolest.ja som odkladala cely den a druhy den rano ma neminula operacia,zlomeny palec.tak radsej chod
manžel tiež odložil pribúchnutý prst - ukazovák do druhého dňa, veď to nie je nič, ráno opuchnutý, modrý a od lekára prišiel so sadrou - zlomenina ukazováka
ďakujem veľmi pekne za 10 minút mi ide bus takže idem ....mne modrina zoslabla no opuch sa zhoršil
@paulisko toto je otázka. Mala si ísť hneď, nech ti urobia rtg môže to byť zlomené, prasknutie.... Teraz to tu rieš na koniku. Nič v zlom, ale čakať na virtuálne riešenie je hlúposť.
Smer chirurgia a rtg
parada nas doktor musel o 12stej odist
v nasej nemocnici sa nenajde bohuzial nic idem na pohotovost dnes ...uz mam aj auto
zlomené na viacerých miestach ...sádra 😄
@paulisko a keby nebolo MK, čo urobíš?