Bolesť zápastia po udretí malíčku.

paulisko
7. feb 2020

ahojte včera som si udrela dosť ruku. Pri dotyku kĺbu ppd malíčkom mi vystrelí hroznú bolesť až po zápästie alebo keď dám malíček do boku. Treba s tým ísť k doktorovi?

korunka1
7. feb 2020

@paulisko a keby nebolo MK, čo urobíš?

paulisko
autor
7. feb 2020

@korunka1 ide mi spoj do nemocnice o chvíľu ...ja by som s tým asi šla mám to aj opuchnuté len či sa niekto s tým nestretol náhodou tiež a nebolo to nič vážne aby som zbytočne nešla cestu

princeznasevera
7. feb 2020

@paulisko mozes to mat narazene zlomene tazko povedat ak ho nezohnes je to zlomene. Osobne si myslim ze asi zlomene ja som mala tak minuly rok zlomeny malicek

korunka1
7. feb 2020

@paulisko stretla. A uveríš mne alebo RTG snímke a lekárovi?

sasa1310
7. feb 2020

@paulisko uvidíš, čo bude ďalej. Ak do Veľkej Noci bude bolieť, potom choď

23121974
7. feb 2020

@sasa1310 Dúfam,že si myslela Veľkú Noc až budúcoročnú,lebo do tejto je podľa mňa skoro 😀

paulisko
autor
7. feb 2020

neudržím poriadne ani pphár v tej ruke

paulisko
autor
7. feb 2020

baby chcela som len váš názor nemám to bohužiaľ na skok do nemocnice ...ale aj tak vám ďakujem.za odpovede radšej s tým skočím

12judit2
7. feb 2020

Chod,nikto neciti aku mas bolest.ja som odkladala cely den a druhy den rano ma neminula operacia,zlomeny palec.tak radsej chod

paulisko
autor
7. feb 2020

@12judit2 ďakujem za odpoveď

miska_kal
7. feb 2020

@paulisko samozrejme, ze chod. ved to kludne mozes mat zlomene, ked to mas aj opuchnute. si tu zbytocne aj stracala cas!

mijo53
7. feb 2020

manžel tiež odložil pribúchnutý prst - ukazovák do druhého dňa, veď to nie je nič, ráno opuchnutý, modrý a od lekára prišiel so sadrou - zlomenina ukazováka

paulisko
autor
7. feb 2020

ďakujem veľmi pekne za 10 minút mi ide bus takže idem ....mne modrina zoslabla no opuch sa zhoršil

miskaamiska
7. feb 2020

@paulisko toto je otázka. Mala si ísť hneď, nech ti urobia rtg môže to byť zlomené, prasknutie.... Teraz to tu rieš na koniku. Nič v zlom, ale čakať na virtuálne riešenie je hlúposť.

nika82
7. feb 2020

Smer chirurgia a rtg

paulisko
autor
7. feb 2020

parada nas doktor musel o 12stej odist

lenka2710
7. feb 2020

@paulisko ak neudržís pohár a máš to opuchnuté, pravdepodobne ide o zlomeninu
Brat mal tak kedysi zápästie, neudržal ani hrnček a pediater mu s tým ešte dokrutil a povedal, že to nieje zlomenina ale mama trvala na RTG a mal úplne nejakú maličkú kosticku v zápästí zlomenú

h2
7. feb 2020

@paulisko Tak šup na pohotovosť, hádam nebudeš čakať do pondelka?

mmoonna
7. feb 2020

@paulisko presne tak, choď na pohotovosť.

fokuska
7. feb 2020

@paulisko Ved si pisala, ze ti ide spoj do nemocnice, tak ked uz si v nemocnici a tvoj lekar tam nie je, tak nech ta prezrie hocikto iny - ved nejay chirurg, ortoped, traumatolog sa uz v nemocnici najde.

mirkava
7. feb 2020

@paulisko pohotovost

paulisko
autor
7. feb 2020

v nasej nemocnici sa nenajde bohuzial nic idem na pohotovost dnes ...uz mam aj auto

12judit2
7. feb 2020

@paulisko ako si dopadla?

paulisko
autor
7. feb 2020

zlomené na viacerých miestach ...sádra 😄

12judit2
10. feb 2020

@paulisko Och,to mi je fakt luto,skore zotavenie prajem,

paulisko
autor