Bolesť slabiny na ľavej strane

silvimaria
31. júl 2016

Ahojte maminky! Prosím o radu a skúsenosti! Syn (7 r.) sa učil bicyklovať. V piatok mu to už išlo, veľmi sa z toho tešil. Večer sa sťažoval, že ho bolí na ľavej strane v mieste slabín. V noci sa zobudil a preplakal až do rána. Cez deň sa ako-tak hýbal, viac ležal, trošku sedel. Nemá nič napuchnuté, ani modrinu, ani žiadne hrčky, ani zvýšené teploty... Potrela som mu to najprv Heparoidom, potom alpovou mastičkou, i krémom Aflamil.. Počas dňa sme dali aj lieky proti bolesti. Ľavú nôžku má mierne pokrčenú, celú sobotnú noc ňou ani nehýbal,pri každej snahe zmeniť polohu kričal, že ho to bolí. Ťažko mi je pri ňom odhadnúť, či kričí a plače viac zo strachu ako samotnej bolesti.. Vedeli by ste poradiť? (Uvidíme, ako sa jeho stav bude javiť počas nedele, zvažujeme pohotovosť, resp.v pondelok vyšetrenie u jeho lekárky.) Ďakujem!

erickatt
31. júl 2016

Mozmo svalovica. Ale radsej zajtra behni k dr.

frankie2018
31. júl 2016

Hm neviem ci je ro mozne aj u dietata ale ja mam take bolesti od 3.mes tehu a je to tym,ze maternica mi tlaci na sedaci nerv ktory je rozvetveny co som ani nevedela ze dva z troch idu do krizov a zozadu do nohy a treti ide cez slabiny dole do nohy. Neviem sa niekedy na posteli otocit a bolest vie byt obrovska. Mozno si ho pricvikol alebo podrazdil. Ale neviem. Snad pridu na to co je drobcovi 😉

red_cat
31. júl 2016

@silvimaria silna svalovica alebo si mohol nejako tym sedenim na bicykli pricviknut nerv alebo co.. ked nema ziadne zjavne poskodenie tak by to nemalo byt nic vazne a skor to prehana zo strachu o seba. Ja som ako mala vzdy mala hysaky zo slepeho creva a ze ma boli brusko a nasi aa tak bali ze so mnou po nociach lietali po kramaroch a nakonkec to vzdy boli vetry:D nedaj mu najavo tvoju pochybnost a strach o jeho zdravie lebo ho to este viac zneisti- aspon tak to bolo u mna,. Niekedy som proste len potrebovala pocut ze ,,nic ti neni, okamzite si lahni a spi a nevymyslaj,,🙂)