Dobry den.Dnes som sa posmykla pri detskejohradke v obyvacke a padla na roh,udrela som si rebra(na zemi bola zhodena deka,mame kachlickovu dlazbu.)Nic som potom aztak necitila,No teraz som ponosilana rukach,poupratovala a uz vtedy ma zacali boliet pri pohybe,chodzi. Je to vzadu pri chrbtici.Stalo sa Vam uz?Chapem,ze lekar jenajlepsie riesenie,ale akmaniektorataku skusenost...Vdaka.🙂
@elenajezova diky moc.veru boli.Pri pohybe a dvihani.
@cocolino234 ved pockam,dufam,ze nic vazne.Dakujem aj Tebe.
Ďakujem pekne ,ženy.
Ahoj, stalo sa mi to, bolelo to tak, že som išla na rentgen, lebo som si myslela, že musím mať zlomené rebro. Nebolo zlomené, ale bolelo to fakt veľmi. Doktor bol vtipálek, žartoval so mnou a ja som sa ani smiať nemohla, pri smiechu, alebo pri kašli to bolelo najviac. Snáď to máš len narazené, držím palce, nech Ti to čím skôr prejde.
@taskataska jooj...tiz Ti s tym nic nerobili?
@taskataska Dik moc.
mala... asi pred 2 rokmi ma pes lepšie potiahol - držala som vlčiaka na vodítku a ja som skončila napichnutá na bicykloch a drevách.... psa som okamžite pustila, pretože som nedokázala dýchať. Nejako som sa dovliekla do domu kde som sa zvalila na gauč a snažila chytiť dych.... Mesiac som sa nemohla otočiť v posteli, mala som strašné bolesti... U lekára som nebola... Prežila som.
@deti95060810 Chvala Bohu.Dakujem za odpoved.
@viestta mala som narazene aj zlomene rebra,narazil na svahu do mna lyziar..lekar mi povedal,ze uz ani to obvazovanie sa nerobi 🤷♀️😒 priserne to bolelo,kychnutie alebo kasel bola nocna mora...
Zdravím ja som si pred mesiacom narazil prave posledné rebro o roch stoličky nemal som ani modrinu na dotyk ma to neboli ale vnútri to trochu bolelo a teraz ma zas bolí ta strana za každú radu vopred ďakujem
Stalo. Až 2 krát. Ono to šialene boli, ale prejde to postupne. Laik so skúsenosťou.