Ahojte. Dnes si synator zadrel na drevenom chodnicku celkovo 4 triesky do chodidiel. Nevidiet koniec ani jednej, su tenke ako vlas, 3mm-1cm dlzka. Existuje nejaky zlepsovak na ich vybratie okrem klasickej metody (ihlou alebo k lekarovi)? Kope nohami na vsetky strany, ked sa k nim priblizime, neviem si predstavit vybrat to ihlou doma ci u lekara.. Dajte mi nejake napady na ulahcenie operacie, prosiim 🙂 Dik!
oco silno drží,mama šikovne ihlou vyberá ,majú dobré svetlo na "operovanú časť tela",obaja si nevšímajú plač 😉 ....nezabudnúť dezinfikovať
no ved to. ja som na nom lezala, tata jednou rukou este drzal a druhou skusal vybrat, ale kdeze. lebo staci, ze sa mykne o pol centimetra a koniec.
nas je velmi lahky spac, nevkladam do toho moc nadeje, ale skusit mozem, zejo.
neexistuje zazracna masticka, ktorou sa to natrie a vyhnisa to samo z koze von, co? :D
@andisko poriadne vymacat, napriklad po jzpani, ked je koza zmaknuta, niekedy vie trieska aj sam vyjst, kazdopadne je to jednoduchsie potom.. byvame na dedine, a stavalis me dom v case ked maly sa ucil chodit a vsetko chxtal. triesok som mu vyberala niekolko desiatok 😀
vzdy sposobom , vecer vykupat, nech je to makke, skusit kozu vziat do dvoch prsotv, akoby sa snazit triesku vytlacit,, a ihou si uz len dopomoct, pripadne velmi dobra pinzeta, ked uz som ju jemne vytlacila a kusocek ponad kozu trcal. a potom vydefinfikovat a pofukat, a dat poztek na ranku, a hotovo 😉
@jeennyv Taktiez vdaka, sice som tiez povodne uvazovala ze v spanku ale som si netrufla, ze keby sa zobudila, tak bude este horsie, ze nebude chciet potom ani spat. Ale po 3 dnoch nebolo ine vychodisko, uz bola trieska dost zavrtana, tak sme pockali az zaspi a prvu polhodinku, ked spi najtvrdsie, sme odoperovali. A veru som si musela ihlou aj hlbsie rypnut, aj ju trosku mykalo, ale ten mozog to nezvladol vyhodnotit a po par minutach bola trieska vonku. Vdaka
maly ked mal cca tiez dva - v lete pobehal po zle opracovanej trieskovej podlahe - mal cca 10 malickych triesok a ja hysterka som sa bola pytat lekara, ako na to..strasne sa stresoval pri vyberani.... Dr. odporucil, mini triesocky nevadia - nevyberat.. vraj trieska je od 4 mm🙂 velke namocit nozku (ako baby pisali) , dezinfikovat vytlacit, pripadne malicko ihlou a opat dezinfikovat.. drzim palce..🙂
pockaj kym zaspi a operuj takto 😀 viem znie to sialenie, ale ja od malicka nemam rada ihly, lekarov a tieto veci, tiez som mala triesku no a jasne nechcela som si dat vybrat, pockali kym som zaspala a vybrali mi..nezobudila som sa na to...az rano pozeram a jeeej zmizla trieska 😀 az teraz ked som dospela mi povedali nasi ako ma okabatili :D :D