Ahojte, vcera sa mi stale uraz nohy, zle som stupila a boli ma clenok. Dnes som zostala doma, ze si to budem ladovat a mam vylozene a uvidim co dalej ci sa to nezlepsi. Nezlepsuje sa to, mam ist zajtra k obvodnemu? Alebo dnes na pohotovost? Lebo sama na aute tam nebudem vediet ist. Tak musim pockat na muza. Ale myslim ze zajtra k obvodnemu a ten ma posle na rontgen..
Na úrazovke ti urobia rtg hneď, zbytočne budeš chodiť k obvodnému a potom na rtg a potom...
Ale ak sa to nezhoršuje, tak to možno nie je nevyhnutné. Ono to chvíľu trvá, kým sa ten členok spamätá a bude sa na ňom dať opäť normálne fungovať.
ak je to zo vcera pohotovost netreba, staci zavolat obvodakovi co ti povie ci ta bude chciet vidiet alebo staci ist rovno na chirurgiu kde zvazia ci treba rtg drzim palceky
Určite choď na úrazovku, lebo môžeš mať aj zlomenú niektorú malú kostičku a netreba to zanedbať. Urobia ti rtg a budeš vedieť, na čom si.
do 24h ti staci ist na najblizsiu chirurgiu rovno, aj bez vymenneho listka... ako uraz nepotrebujes ziadny vymenny. Poslu ta na rtg a vysetria. Zbytocne utekat na pohotovosti. Naucte sa to ludia. Cize zajtra rano zbehni na chirurgiu, povezd ze sa ti to stalo dnes a vysetria ta raz dva
Ak nemôžeš dostupit vôbec na nohu môžeš to mať zlomené, ja som mala teraz vo februári zlomený členok, takú tenkú dlhú kosť za členkom, mala som sadru a fit som až teraz
@xnatalkax určite chod na chirurgiu....
Ahojte, ráno som sa zobudila a už to bolo ovela lepsie. Takze som ani nemusela ist na chirurgiu. Este nohu budem setrit, bolo to asi velmi narazene. Ale uz viem hybat a nerobi ani problem chodenie.
Jednoznačne s tým dlho doma neotáľaj, veď s tým môžeš mať kadečo. Choď na pohotovosť, tam už budú vedieť čo s tým ďalej robiť, kam ťa poslať.