Baby, v práci mi z plechu zadrelo do prsta, cítim to tam ale je to tak mikro že to nevidieť voľným okom. Len cítim že to tam je. Neviem ako to dostať von, nevidím to.
Mojej mame sa nedávno v tejto práci stalo to iste z rovnakého plechu. Presne to nebolo vôbec vidno, pár dní jej bolo horšie a horšie, teplota, odpadávala, prste začal hnisať, a nakoniec jej to otec nejako vybral keď už to bolo celé riadne zapálené, lebo pred tým nebolo nic vidno.
Rada by som sa takejto reakcii na cudzí predmet v tele vyhla, ale fakt neviem ako to vybrať. Nehovorí sa že cibuľa to vycucne? Alebo nepoznáte nejakú metódu? Vopred ďakujem ❤️
@viki128 ja poznám inú fintu, uvar vodu v kanvici horúcu, strč tam rýchlo prst a vyber, malo by to pomocť, ja som to skúšala pri trieske v prste, fungovalo, tak hádam aj pri špone by to mohlo pomocť
Skús starú dobrú gáfrovú masť. Poriadnu vrstvu viac x denne, pripadne dat nahrubo masť a oviazať. Mala by to akoby vytiahnuť na povrch. Ja som raz mala takto triesku, bolelo to ako hrom, prst mi až trpol a pomohla práve gáfrová masť.