Ahojte, včera som už pridávala príspevok nebola som na pohotovosti, plánujem ísť dnes ale pohybovať s tým viem lenže veľmi mi to zmodralo síce odpuchlo ale zmodralo nejaké rady a ako to vlastne môžu fixovať a koľko sa tak hojí zlomenina/alebo narazenína
Píšte skúsenosti
@rozculena
ja si len pýtam prípadne rady keď pôjdem na pohotovosť
Keď nemáš čo povedať radšej nekomentuj
Ako zafixuju si nájdeš foto na nete, na modriny je dobrý heparoid gel
Dcére sa pekne zapojila zlomená ruka po 5 týždňoch. Manžel mal teraz zlomené prsty na nohe a ani po 2 mesiacoch to nemal v poriadku..
@tamarka2628 zlomený malíček na ruke som mala v sadre 6 týždňov. Narazené prsty na nohe som mala fixované/stiahnuté obväzom cca týždeň, potom som to postupne rozpohybovala aj cez jemnú bolesť.
S tym nie su zarty. Musis ist na pohotovost
skúsim zafixovať a zájdem dnes určite na pohotovosť
@tamarka2628 veď ani nevieš či to máš zlomené. Skúsenosti s 2x 3 zlomenými prstami na oboch rukách chodila na úrazové pár týždňov (fixované 2-3t) otec zo zlomenými kosťami dlane PN (trieštivé zlomeniny) 9 mesiacov
@katica06 ja som sa len pýtala a ako som sa už vyjadrila pokiaľ chcete písať negatívne tak radšej ani nepíšte ale ďakujem za skúsenosti
@tamarka2628 zlomenina coho? Klbu? Clanku prsta? Ako komplikovana zlomenina? Na toto fakt nie su tabulky, dcere robili este dodatocny rtg pred tym ako jej isli dat dole sadru aby si boli isti ze je to zrastene (clanok prsta)
@stormie ja práve ešte neviem ale akurát idem na rtg ja som len pýtala rady ak tak
@tamarka2628 ja som spadla, v ten deň bolelo a veľmi opuchalo, na druhý deň pohotovosť, zlomené, pichli injekciu a prudkými pohybmi vyrovnali, sadra, potom rehabilitácie a dávala sa dokopy rok, až som ju ako tak dala do normálu
@daniela2202 fuha ale hadam ja to teda zlomené mať nebudem predpokladám pretože neboli až na dotyk
veď ani nevieš,či to máš zlomené,načo sem vypisuješ,keď si nebola na pohotovosti