Baby možno stresujem moc ale kúpala som malého (8m) a nalogal sa mi trosku vody, začal kašlať a bol červený, pobuchala som ho odkaslal si a už je úplne v pohode. Teraz je to asi 2hod od kúpania. Mohla sa mu dostať voda do pľúc? Totálne som vystresovaná že čo ak sa mu niečo stane....
Zavolaj 112 alebo ja neviem ine cislo a porad sa, aby si sa nebala. aby mu vypompovalu vodu z pluc, musela by si niekde ist alebo ich zavolat, neviem ako to funguje.
Chvalabohu je maly v poriadku. Celu noc som bola pri ňom...nikdy sa mi take niečo nestalo tak som sa zľakla. Volala som aj doktorke a vraj keď nekasle malo by to byt ok
Vďaka Bohu ze je ok
Ahojte žienky , potrebujem radu moslimky má 9 mesiacov spadol mi s postele vôbec som si to nevšimla kedy to stihol plakal len chvíľku a ja sa moc bojím modlite že mám bezat do nemocnice prosím o radu dakujem
@vanesateo práve som dočítala článok v mama&ja ... "suché topenie" - každé dieťa, ktoré bolo zachránené pri "suchom topení" t. j. Sekundárne utopenie môže nastať aj niekoľko hodín (aj 24 h) po kúpaní resp. Po Nahltaní väčšieho množstva vody, musí byt prezreté lekárom.
Pri suchom topení dieťa vodu prehltne, no tá sa nedostane do pľúc. Zostane však v dýchacích cestách, čo môže spôsobiť kŕče, ktoré vedú k ťažkostiam s dýchaním, ba dokonca k uduseniu.
Príznaky kašeľ, plytké, alebo sťažené dýchanie, malátnosť, ospalosť či zvracanie.
Radšej stokrát zbytočne, ako niečo zanedbať.