8 mesačný padol z kresielka. Môže mať otras mozgu?

esterienka
8. nov 2014

Prosim vas , moj malinky padol z kresielka fisher price, dopredu , nahol sa, asi na hlavicku, plakal, myslite, ze nebude mat otras mozgu? strasne sa bojim. ☹ ☹ ☹

kikuleenka
8. nov 2014

kresielko nie je zase az tak vysoke, pravdepodobne sa mu nestalo nic, iba sa nalakal. Urcite ho vsak sleduj a ak by sa Ti cokolvek nepozdavalo, alebo by zvracal ci mal nechut k jedlu a pod., radsej skoc na pohotovost.

sense
8. nov 2014

ako pise dievcina nado mnou, ak zacne byt apaticky, reagovat divne na svetlo, zvracanie, nechut k jedlu, spavost tak chod k lekarovi,ale myslim ze sa len lakol....ale sleduj aspon 24hodin....

tiumen
8. nov 2014

To že plakal je dobre, horšie by bolo keby neplače.. treba ho teraz len viac sledovať, či nevracia, zreničky, či nebude viac spaví.. aj mne už bohužiaľ malý dva krát padol ale z manželskej postele ☹ 😔

pat_mat_minnie
8. nov 2014

Presne, ako pisu dievcata, len ho sleduj, ak sa Ti nebude pozdavat, chod hned k lekarovi.Moj syncek(ale bol starsi) behal a narazil s hlavickou do radiatora, mal riadnu hrcu, hrca zmizla, spraval sa OK a po 2 tyzdnoch sa zacal stazovat, ze ho boli hlavicka, isli sme hned k pediatrovi, potom na chirurgiu a na snimok.Vsetko bolo nastastie OK.Ziaden pad netreba podcenovat, sleduj ho a ked sa Ti nebude nieco pacit, pre istotu s nim chod, skontroluju ho a budes kludnejsia.

lucy125
8. nov 2014

Neboj sa,to bude dobre,mne maly popadal z postele,aj z gauca,dokonca raz,mal asi 7.mes, sedel vo bajicku priputany na sedacke a nieco sii isiel zobrat.nahol sa a celom priputany o stol sa udrel.vzdy som ho sledovala,zrenicky a je dobre ak dieta ihned place,to je dobry znak.ak pekne papal a potom sa choval normalne,bolo to ok.jediny krat sme boli v nemocke po pade na stol,tento rok v auguste,ked si roztal celo na nasom stoliku,utekal a spadol,tam mu celo zasili a presne mi Dr.povedala,ze sledovat,sledovat,ze neurologicke gesta ma ok,ze reaguje,keby zvracal,bol malatny okamzite smer nemocka,nastase nam nic neboll.neboj 8.mea.je uz veliky a kresielko je nizke,iba sa lakol,drzim palce.

ushuaia
9. nov 2014

Neboj sa ono deticky maju vseobecne tazisko na hlavicke... 🙂 , nasa spadla z postele, aj z kresielka a ie raz - boli to sekundy...tiez som sa bala...pokial nezvracia...ma chut k jedlu, nepozorujes ziadne zmeny spravania...ocny pohlad je ok ci nedaj boze belavy vytok z uska...bud bez obav...drobec sa este napada...viem o com hovorim...vela stastia 🙂

seahorse27
9. nov 2014

Mojej dcerke sa stalo presne to iste z rovnakeho kresielka a cca v rovnakom veku. Ona sa nejak nahla dopredu, padla rovno na celo a kresielko na nu, kedze bola priputana. Bolo to bez ujmy na zdravi, trochu poplakala, ani hrcu nemala. Ono to nie je pad z velkej vysky, nemalo by sa nic vazne stat...len uvazujem nad bezpecnostou tych kresielok, za tu cenu...

tenerifka
9. nov 2014

V takom veku maju deticky este makke kosti a nemalo by sa nic stat, priroda je mudra, takisto to nebola velka vyska.
Mne moja dcera preliezla z postielky v 18-ich mesiacoch a spadla rovno na hlavu/celo naboku (a to mala rost s matracom uplne na najnizsom mieste), to boli ine stresy, mala tam gucu velkosti tenisaka....nastastie sa nic viac nestalo, hned sme kupili postel a postielky sme sa zbavili....