7 mesačný synček si slabo buchol hlavičku

denisqaa
8. jún 2015

Dobrý deň mamičky .Vcera sa nám nechtiac stala malá nehoda 😒 .Na koberec som dala deku s úmyslom aby sa nanej 7 mesačný synček pohral .Mala som ho na rukách a už na tej deke skoro ležal a si pritom trosku buchol hlavičku . neplakal.,zreničky tiež v poriadku, nezvracal a správal sa ako obyčajne .Stalo sa nám to včera poobede . Tá výška , keď si buchol hlavičku , bola asi tak 8 cm .. No ale zľakla som sa .. Máte podobnú skúsenosť ?? Radšej na pohotovosť alebo ho pozorovať ??

lilimoni
8. jún 2015

@denisqaa moja padla chuda ked mala 11 mesiacov rovno na prah 😖 stvornozkovala a predbehli ju zadne nohy 🙄 je uplne v poriadku 🙂 celo je silne, mozes byt kludna.

ellca123
8. jún 2015

moj synovec si buchal hlavu o vseko -o kazdu skrinku- prezil to v zdravi
s dcerkou sme spadli na bicykli a pri pade si buchla hlavku-boli sme 3 dni na pozorovani a OK/mala 1r./

bonaqa2013
8. jún 2015

Si moc úzkostlivá, 8 cm nič nie je.... ale pozoruj ho.

tajka1986
8. jún 2015

Nic sa mu nemohlo stat. Na pohotovost v takomto pripade urcite nechod lebo ta vysmeju. Osobna skusenost ☹Dcerka mi spadla na namesti rovno celom na hranu obrubnika a dr.na pohotovosti mal obrovsku zabavu z toho ze som tam s nou doletela. Nebolo mi vsetko jedno vtedy veru 😖... No ale neboj ,malemu sa nic nestalo je ok.

loknicka
8. jún 2015

@denisqaa staci ak budes sledovat jeho spravanie. ale osobne si myslim ze je vsetko v poriadku. mne mala padla o roh steny z dialky ked zakopla. vyzeralo to zle ale nakoniec bolo vsetko ok. pokial nevracal a sprava sa ako inokedy tak sa nieje coho bat 🙂

luslus
8. jún 2015

8Cm je nic. To by ma ani nenapadlo sa strachovat. Moja ma tiez 7mesiacov, ked sa ucila sadat tak stokrat spadla na hlavu. Minule sa mi postqvila a spadla. Ale to patri k tomu

kuceravasue12
8. jún 2015

my sme zažili už niekoľko pádov za 10mes sme mali 4hrče na hlave a nič jej nie je, no neviem...uvidíme až pôjde do školy či nebude hlúpa 😉

majkat1
8. jún 2015

@denisqaa tiez si myslim ze zbytocne sa bojis....8cm je nic......moja mi spadla z gauca ked mala asi tak 7-8mesiacov.....a teda zrenicky ma ani nenapadlo kontrolovat.....pozrela som hlavicku a hotovo.....kamskam deti popadali z postele..a deti zdrave ...nic im nie je....neboj aj tvoje je urrcite ok...