7-mesačný syn spadol z postele

1. jún 2023

Ahojte, 7 m syn pred pol hodinou spadol z postele 40cm. Plakal asi 3-4 minúty, potom už bol normálny, mal trošku červené čelo kde sa asi buchol teraz sa správa úplne normálne, smeje sa atd. Volali sme na pohotovost povedali že postupy bývajú že na chirurgiu a 2 dni hospitalizácia na pozorovanie. Myslite že máme ísť alebo ostat doma? Led čítam všade len pozrú bábätko ak je ok pošlú domov. Som zdravotníčka.

martul
1. jún 2023

Neišla by som.

patka06
1. jún 2023

Si zdravotníčka, vieš čo máš sledovať - ak je všetko ok, nemá zmysel dieťatko stresovať pohotovosťou.

alissa1222
1. jún 2023

Načo na hospitalizáciu ? Tiež som zdravotnícka a pokiaľ nezvracia,nie je malatny,apaticky,zreničky ma okej stačí keď ho budete vy sledovat..

vevulik18
1. jún 2023

Ahoj, my sme tak boli, mala spadla z gauca, dívali sa na nás ako na hlupákov že na čo sme prišli keď je v pohode, poslali nás na röntgen, no tam sa podľa mna viac obúchala keď sa bránila ako keď padla z gauča, pozoruj doma, poznáš ho lepšie ako ktokoľvek iný, držte sa !

inana11
1. jún 2023

Väčšina deti z postele padla… mladšieho som neriešila vôbec,zdvihla a uložila lebo nizsie postel a starší chuda si jazyk zacvakol,dve hodiny som s ním v noci presedela,bol vporiadku a na druhý den mal cierny bok jazyka tak sme utekali lebo to má vyplašilo… netusila som že na jazyku môže byt modrina🤦‍♀️rano keď sa na mna usmial tak som spustila paniku a utekala k dr

panelacikova
1. jún 2023

tak ak si zdravotníčka, hádam vieš, čo máš pozorovať preboha.... ešte som nepočula o tom, aby dieťa po páde z 40 cm vysokej postele a začervenaným miestom na čele hospitalizovali... iné by bolo, keby zvracalo, bolo malátne, nereagovalo by, malo by rozšírené zrenice.... a to nie som zdravotník, ale tie základy hádam ovláda už každá matka v súčasnosti. takže kľud, ešte ho posleduj, prípadne v noci sleduj, či pokojne dýcha a určite nie pohotovosť. mne padla dcéra zo 60 cm rovno na hlavu a všetko bolo v poriadku. ale vyľakala som sa poriadne 🙂

euka210
1. jún 2023

Nam tak spadol polrocny z postele...ja cely den v strehu...bol ok. Len sleduj, nemocnica zbytocne.

ariannazara
2. jún 2023

Podla mňa toto je ten zákon schválnosti, nepoznám nikoho komu by dieta aspoň raz nespadlo z postele, fakt nepoznam