5 mesačná dcérka sa naťahovla za hračkou a z ničoho nič sa rozplakala, odvtedy nehybe pravou rukou, resp. nechce ňou hýbať ani sa otáčať na pravú stranu. Boli sme na chirurgii a tam nám povedali, že všetko je v poriadku, lekár ju prezrel a pov. že nie je ani zlomená ani vykĺbená (na rentgene sme neboli), ale malá s rúčkou stále nehýbe, nemá v nej silu, nedokáže v nej nič udržať. Nemá s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za každý príspevok.
Tiež by som to riešila opakovane u lekára a žiadala by som rentgen. Ak je natiahnutý sval, nech poradia ako máš správne postupovať pri masáži, aby si dcérke neublížila.
Mojej susede sa stalo presne toto isté akurát malá mala už rok. Boli 4x na pohotovosti z toho 3x na rentgene a malej nič nenašli. Až potom išli cez niekoho známeho ešte raz na rentgen a zistili že malá má 2x zlomené zápästie. tak sa nevzdávajte a behajte po doktoroch.
@morkosko
Mela jsem podobny pripad se synem..ujely mu nozicky v backurkach pri prvnich kruccich...na koberci a udelal "provaz",,,mel jen 13 mesicu..
Doktor tvrdil, ze je to OK..ale on se nehybal..a plakal celou noc..
rano jsem pozadovala fixaci..a RTG..
udelali RTG (nastvany lekar ze vcera), zafixovali a po mesici (jiny lekari) mi rekli,ze ma dobre srusty 😠 .ze je dobre, ze jsem udelala dobre, ze jsem trvala na RTG..jinak by ani nemusel chodit!!
ďakujem všetkým za príspevky ....našťastie to bolo natiahnutie svalu ako u dospelého....pár masáži s olejčekom a malá je fit...ešte raz ďakujem 🙂
natiahla si nejaký sval alebo šľachu .. treba to rozmasírovať a dať niečo proti zpalu http://akoapreco.com/ako-liecit-natiahnuty-sval-priciny-a-priznaky-svaloveho-zranenia/
Malinka je velmi malicka este.mogla sa zlaknut a teraz jej chvilu bude trvat nez zacne opet pouzivat ruxku.tak jej dajte chvilku cas.na druhej strane mohla Su natiahnut sval.sksute jej to trosku pomasirovat uplne jemnucko vyhladkat pouzite nejaky decky olejcek na to a uvidite.ale ja si skor myslim ze sa zlakla.nasa bola starsi ked sme Mali podobne a tevalo jej tyzden nez prwkonala strach.veka stastia
@morkosko