5 mesačnú dcérku z ničoho nič začala bolieť ruka

morkosko
23. jan 2013

5 mesačná dcérka sa naťahovla za hračkou a z ničoho nič sa rozplakala, odvtedy nehybe pravou rukou, resp. nechce ňou hýbať ani sa otáčať na pravú stranu. Boli sme na chirurgii a tam nám povedali, že všetko je v poriadku, lekár ju prezrel a pov. že nie je ani zlomená ani vykĺbená (na rentgene sme neboli), ale malá s rúčkou stále nehýbe, nemá v nej silu, nedokáže v nej nič udržať. Nemá s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za každý príspevok.

itwasajoke
23. jan 2013

Malinka je velmi malicka este.mogla sa zlaknut a teraz jej chvilu bude trvat nez zacne opet pouzivat ruxku.tak jej dajte chvilku cas.na druhej strane mohla Su natiahnut sval.sksute jej to trosku pomasirovat uplne jemnucko vyhladkat pouzite nejaky decky olejcek na to a uvidite.ale ja si skor myslim ze sa zlakla.nasa bola starsi ked sme Mali podobne a tevalo jej tyzden nez prwkonala strach.veka stastia
@morkosko

kveta
23. jan 2013

@morkosko Takto to vyzera pri vyklbeni rucicky. Chcelo by to druheho lekara.

cerez
23. jan 2013

Tiež by som to riešila opakovane u lekára a žiadala by som rentgen. Ak je natiahnutý sval, nech poradia ako máš správne postupovať pri masáži, aby si dcérke neublížila.

drobcek26l
23. jan 2013

Mojej susede sa stalo presne toto isté akurát malá mala už rok. Boli 4x na pohotovosti z toho 3x na rentgene a malej nič nenašli. Až potom išli cez niekoho známeho ešte raz na rentgen a zistili že malá má 2x zlomené zápästie. tak sa nevzdávajte a behajte po doktoroch.

kapljhgf
24. jan 2013

@morkosko a co když tj svalové

irriss
24. jan 2013

@morkosko
Mela jsem podobny pripad se synem..ujely mu nozicky v backurkach pri prvnich kruccich...na koberci a udelal "provaz",,,mel jen 13 mesicu..
Doktor tvrdil, ze je to OK..ale on se nehybal..a plakal celou noc..

rano jsem pozadovala fixaci..a RTG..
udelali RTG (nastvany lekar ze vcera), zafixovali a po mesici (jiny lekari) mi rekli,ze ma dobre srusty 😠 .ze je dobre, ze jsem udelala dobre, ze jsem trvala na RTG..jinak by ani nemusel chodit!!

aneta0707
24. jan 2013

@morkosko napadlo me to samy jako @kapljhgf . mohla se spatne natahnout a ted ji boli sval. to se prece stane i dospelymu, tak proc ne malemu diteti? zkusila bych jeste jednou doktora a hlavne rentgen a kdyby nic nenasli, tak bych tomu dala cas 😉

kapljhgf
24. jan 2013

@aneta0707 uplne s tebou souhlasim

morkosko
autor
25. jan 2013

ďakujem všetkým za príspevky ....našťastie to bolo natiahnutie svalu ako u dospelého....pár masáži s olejčekom a malá je fit...ešte raz ďakujem 🙂

patkaza
10. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

natiahla si nejaký sval alebo šľachu .. treba to rozmasírovať a dať niečo proti zpalu http://akoapreco.com/ako-liecit-natiahnuty-sval-priciny-a-priznaky-svaloveho-zranenia/