Ahojte mamky, nenapadlo by ma, ze takyto typ témy budem zakladať, ale teraz vecer sa nam stala taka vec, ze syncek vzal nebadane guluckove pero, rozobral ho, vybral tu trubicku s náplňou a odhryzol ten pisaci hrot+kusok plastu za tym. Vsetko sa to odohralo rýchlo, robila som veceru a vôbec som si nevsimla, ze sa dostal k peru. Samozrejme, bol podozrivo ticho... Tak po 2-3minutkach kukam a on cele predne zuby modré aj jazyk od toho.. Pusu som mu prezrela, vyumyvala, volala som na TIC, tam ma ukludnili, ze teda ta napln, by nemala obsahovat nic zivotunebezpecne, no ale hrot z pera nevieme nikde nájsť. Cize, adi ho maly zjedol. Na to mi povedali, ze len sledovat plienku, mal by ho vykakat, pripadne pre istotu urobit rtg bruska. Stalo sa niektorej nieco podobné? Mate
neboj, do 24h to.vykaka.. ak by nie zajdite k vasemu pediatrovi co na to povie, ze ci treba nieco robit.. ja viem ze to je stresujuce, ale.nic ine sa teraz neda ako cakat - pokial ho neboli brusko, nie je mu nic nezvycajne, dobre dycha.. telo si totiz kazdu takuto nestravitelnu vec zacne obalovat do hlienu aby ho dokazalo lepsie poslat von a nic mu to neposkodi.. moj prvy syn odkusol v podobnom veku kusok z penovej lopty, tiez som bola na nervy a volala som nasej doktorke.. ona ma ukludnila ze to urcite vykaka do 24h a mala uplnu pravdu.. meboj a drzim.palce..
@jana_eyre ahoj, ďakujem za reakciu, ozaj sa teraz asi neda nic ine robit, len pockat ako sa to vyvinie. On je velmi sikovny, chapavy, ale aj akcny a niekedy by mi asi ani 5 parov oci a uši nestačilo, co sa dnes aj potvrdilo. Baby, davajte bacha ked nastane par sekund podozriveho ticha...
Mate pre mna nejaku radu co s tym? Syn sa spraval normálne, teraz spinka, pan z TIC mi vyslovene povedal, ze pohotovosť na teraz netreba. Viem to vsetko aj sama, ale aj tak som v strese. Hlavne preto, ze neviem, kde skoncil ten hrot z pera.