Baby prosím poraďte. Dnes mi spadol 2,5 ročný synček asi z 8-meho schodu. Nevidela som ako padal, ale dopadol na predok. ☹ Pustila sa mu krvička z nosa a vyvracal vodu čo tesne predtým vypil. Prosím poraďte na čo si dať pozor a kedy ísť k doktorovi??????????On je celkom v pohode, akurát mám veľký strach či nemá otras mozgu alebo niečo iné...................keďže som ten pád nevidela...... ☹ ☹ ☹
dieta sledovat a rozhodne ho NEDAT SPAT aspon 2 hodiny!!!
pozri
https://www.modrykonik.sk/forum/stal-sa-uraz/7-mesacny-syn-spadol-z-postele-co-mam-robit/
hlavne rady od minewka
To nemyslíš vážne??..akože nič v zlom,.mala si sa obrátit hneď na doktorku a nie na modrého koňa,keď sa Ti niečo nezdá,preboooha!!..radšej by som išla zbytočne na pohotovosť a mala potom dušu na mieste...ako takto
ak zvracal je to otras mozgu ak si nevidela pád o to horšie , pri páde a otrase môže nastať potom aj opuch a to je veľmi nebezpečné aj mne padla dcérka a volala som záchranku urobili jej vyšetrenia rengen , sono , neurologické všetko bolo v poriadku ,,,,,ale až potom ako som vedela všetky výsledky som bola spokojná, myslím že si to mala konzultovať hneď z lekárkou či už svojou pediat. alebo pohotovosť.
prípad na okamžitú návštevu pohotovosti,tak ja len dúfam,že si tam s ním bola
mne sa malí v ostvrtok posmykol ked utekal na chodbu ktoru som predtym utrela,dlazba bola mokra,spadol na chrbatik a buchol si hlavu,,bol to riadny buchot. ani minutku som necakala,utekali sme na pohotovst a nechali si nas na pozorovaní,ani ma nenapadlo ist na MK a pytat si rady ked uz davno ste mali byt u doktora...
ked zvracal, tak ma otras mozgu. urcite ho nedajte spat a utekajte na traumatologiu.
V prvom rade si uvar kavu a napis o tom vsetkym kamoskam na konovi.... kokos toto je doba!
stanislavao - všimla si si, že to chlapča padlo 1. mája? 😀 😀 😀
@denisa87 a bol nakoniec v poriadku ?
@sivecke182 áno, chvalabohu nič mu s toho nebolo.
...ak Ti vracal tak by som ho urcite viac sledovala. Ak sa bude "tackat",nevie ist rovno tak urcite nie je dobre. Ak bude este vracat urcite utekaj k dr. Mne spadol syn zo stolicky lezal na zemi chrbtom,cize hlavu urcite buchol.Nestala som v tom momente pri nom,tak som nevidela ako to bolo. Do 20minut ho napinalo na vracanie. Ked som ho davala spat uz sa mi povracal. Utekali sme na pohotovost a ostali sme na pozorovani. Viac mi nevracal. V nemocnici sledovali tep a zrenicky. Dufam,ze to nebude nic vazne. Drzte sa.