Zvládne 5 ročné dieťa ísť na bicykli z Petržalky do Rusoviec?

golemocka
24. máj 2012

Ahojte, chcem sa spytat ci niekto isiel s 5-rocnym synom na hradzu od Petrzalky do Rusoviec? Ma 16-tku bicykel. Rád bicykluje, len je to asi 15 km tam aj spat dokopy, ja verim ze to zvladne, ale nas dedo ma pochybnosti, ze sa usliape chudacik :( Dakujem za odpovede

graceful9
24. máj 2012

@golemocka ahoj, ja sama by som 15 km na bicykli neprešla, ale nie som športovec,,,nie je to veľa, ale on je malý, pre neho to asi je dosť si myslím,,, 😔

sisaha
24. máj 2012

@golemocka ja si tiez myslim, ze je to dost.. mozno tak polovicu tej cesty s nejakym oddychom. Ale poznas ho ty, ci to zvladne, takze..tazko povedat

amouramour
24. máj 2012

ja by som sa asi troska bala aj preplnenej hradze, ze mi do neho niekto narazi a je to na maleho vcelku dost...

nibiru
24. máj 2012

no tak tuto trasu doverne poznam ja som na polceste umierala neviem si predctavit že by ju malo prejst dieta s prestavkami ale mozno ano neviem ako casto chodite biciklovat.

sirinka
24. máj 2012

@golemocka nasa by to podla mna zvladla...ale naplanovat to ako vylet na cely den, prestavky robit...inac si nemyslim, ze by to bola az taka dialka a ani kopcovity teren...ved deti sa dokazu prebicyklovat aj cely den... 😉
ale treba ho odpozorovat a ist len tak daleko, aby mal silu na navrat, pripadne mat dohodnuty odvoz pre neho, ak by to nevyslo.

golemocka
autor
24. máj 2012

No jasne ze by sme robili prestavky, pre mna za mna aj v kazdom bufete 🙂, Jakub ma uistuje ze to uslape (este nevie co ho caka 🙂 ), ale tiez som rozmyslala ze cestu tam aspon zvladne, a potom ked tak pojde manzel naspat na bicykli, pre auto a pre nas do Rusoviec pride autom 🙂 Dakujem za reakcie inak, ste zlate

renab
24. máj 2012

@golemocka 7,5 km tam a po prestávke 7,5 km späť by mal zvládnuť bez problémov, keď sa rád bicykluje. 😉
a okrem toho je tam možnosť robiť krátke prestávky

renab
24. máj 2012

@golemocka ja mám opačnú skúsenosť - ja nevládzem šľapať za synom, tak letí 😀 😀 😀

janka_pn
24. máj 2012

@golemocka podla mna v pohode s prestavkami zvladne. ak bude pekne, nebude daky silny protivietor, nebudete ponahlat... pohodicka 🙂

katy1979
24. máj 2012

@golemocka skuste si pre taketo pripady pozicat ci kupit tyc za bicykel. ak nevladze dieta zapojim za seba a ide sa dalej

katy1979
24. máj 2012

problem je ze tam casto fuka a vies ze niekedy je napr. pre korculiarov tazky navrat lebo stoja na mieste.

jabadaba
24. máj 2012

hm, myslim si, ze to nemusi zvladnut. Zda sa mi to riadna strapa, najma ak bude horuco. Ale nepoznam ako zdatny je tvoj maly cyklista. Moze aj prekvapit. Kazdopadne sa daju robit prestavky, po ceste bude moznosti dost. Len ci ta hradza je dostatocne bezpecna pokial ide o premavku. Tym smerom je to znacne preludnene, korculiari sa pletu medzi cyklistov a obcas je to teda huste. No zvaz.

alena16
24. máj 2012

To urcite zvladne, teda pokial nieje nejako extra lenivy 🙂 Ale ked pises, ze sa na to tesi, tak to urcite zvladne. My sme tiez s malym chodili take trasy, ked nevladal, odychli sme si, stacilo aj par minut a potom zas fičal. Určite chodte.

golemocka
autor
24. máj 2012

Lenivy neni ani omylom, na bicykli jazdi ako blazon, cim rychlejsie tym lepsie 🙂, no ved cyklisti chodia dole po hradzi a korculiari hore na hradzi nie? a vpredu pojde muz s dcerou v sedacke a ja pojdem az za Kubinom, tak snad to dame. potom dam vediet ako to zvladol 🙂

alena16
24. máj 2012

My sme kvoli synovi kupili aj toto:
http://www.trail-gator.cz/
ale teda velmi sme to nevyuzili, deti castokrat prekvapia, kolko vydrzia...

katy1979
24. máj 2012

@golemocka to odkedy funguje taky poriadok na hradzu? lebo teda aj ked vzdy bolo urcene kto ma katial chodit tak kazdy bol vsade. Viacero nepeknych nehod som tam videla. ale tak to uz je par rokov dozadu

babullka1
24. máj 2012

@alena16 my to pouzivame s 3.rocným synom 🙂

golemocka
autor
26. máj 2012

No ahojte, tak sme absolvovali tu trasu do Rusoviec. Bolo to 10 km tam, 10 spat a poviem vam ze hravo to zvladol. URobili sme 4 prestavky, dve tam, z toho jedna bola v bufete kde sme sa najedli, potom naspat, takze ak niekto by chcel ist, smelo do toho. Deti fakt prekvapia 🙂