Ahojte, chcem sa spytat ci niekto isiel s 5-rocnym synom na hradzu od Petrzalky do Rusoviec? Ma 16-tku bicykel. Rád bicykluje, len je to asi 15 km tam aj spat dokopy, ja verim ze to zvladne, ale nas dedo ma pochybnosti, ze sa usliape chudacik :( Dakujem za odpovede
ja by som sa asi troska bala aj preplnenej hradze, ze mi do neho niekto narazi a je to na maleho vcelku dost...
no tak tuto trasu doverne poznam ja som na polceste umierala neviem si predctavit že by ju malo prejst dieta s prestavkami ale mozno ano neviem ako casto chodite biciklovat.
@golemocka nasa by to podla mna zvladla...ale naplanovat to ako vylet na cely den, prestavky robit...inac si nemyslim, ze by to bola az taka dialka a ani kopcovity teren...ved deti sa dokazu prebicyklovat aj cely den... 😉
ale treba ho odpozorovat a ist len tak daleko, aby mal silu na navrat, pripadne mat dohodnuty odvoz pre neho, ak by to nevyslo.
No jasne ze by sme robili prestavky, pre mna za mna aj v kazdom bufete 🙂, Jakub ma uistuje ze to uslape (este nevie co ho caka 🙂 ), ale tiez som rozmyslala ze cestu tam aspon zvladne, a potom ked tak pojde manzel naspat na bicykli, pre auto a pre nas do Rusoviec pride autom 🙂 Dakujem za reakcie inak, ste zlate
problem je ze tam casto fuka a vies ze niekedy je napr. pre korculiarov tazky navrat lebo stoja na mieste.
hm, myslim si, ze to nemusi zvladnut. Zda sa mi to riadna strapa, najma ak bude horuco. Ale nepoznam ako zdatny je tvoj maly cyklista. Moze aj prekvapit. Kazdopadne sa daju robit prestavky, po ceste bude moznosti dost. Len ci ta hradza je dostatocne bezpecna pokial ide o premavku. Tym smerom je to znacne preludnene, korculiari sa pletu medzi cyklistov a obcas je to teda huste. No zvaz.
To urcite zvladne, teda pokial nieje nejako extra lenivy 🙂 Ale ked pises, ze sa na to tesi, tak to urcite zvladne. My sme tiez s malym chodili take trasy, ked nevladal, odychli sme si, stacilo aj par minut a potom zas fičal. Určite chodte.
Lenivy neni ani omylom, na bicykli jazdi ako blazon, cim rychlejsie tym lepsie 🙂, no ved cyklisti chodia dole po hradzi a korculiari hore na hradzi nie? a vpredu pojde muz s dcerou v sedacke a ja pojdem az za Kubinom, tak snad to dame. potom dam vediet ako to zvladol 🙂
My sme kvoli synovi kupili aj toto:
http://www.trail-gator.cz/
ale teda velmi sme to nevyuzili, deti castokrat prekvapia, kolko vydrzia...
No ahojte, tak sme absolvovali tu trasu do Rusoviec. Bolo to 10 km tam, 10 spat a poviem vam ze hravo to zvladol. URobili sme 4 prestavky, dve tam, z toho jedna bola v bufete kde sme sa najedli, potom naspat, takze ak niekto by chcel ist, smelo do toho. Deti fakt prekvapia 🙂
@golemocka ahoj, ja sama by som 15 km na bicykli neprešla, ale nie som športovec,,,nie je to veľa, ale on je malý, pre neho to asi je dosť si myslím,,, 😔