Zvládne 5 ročné dieťa ísť na bicykli z Petržalky do Rusoviec?

golemocka
24. máj 2012

Ahojte, chcem sa spytat ci niekto isiel s 5-rocnym synom na hradzu od Petrzalky do Rusoviec? Ma 16-tku bicykel, rad bicykluje, len neviem ci to nebude pre neho daleko. Co si myslite? Dakujem za odpovede 🙂!

akika722
24. máj 2012

sice neviem kde to je,kolko to je ale myslím že zaleži LEN od dieťaťa..nikto ti neda 100% odpoved či to tvoje dieťa zvladne alebo nie.. 😉
Treba skusiť kolko vydrži,kolko sa mu bude chcieť a nabuduce budete vedieť...

anjelicek26
24. máj 2012

Ako ktore, moje urcite nie 😀

dara76
24. máj 2012

Kym to nevyskusas, tak to nezistis 😉 kazde dieta ma inu vydrz. Vidavam male deti na bikoch napr. na zeleznej. Najdu sa take ktore to bez problemov zvladaju. Este jedna rada, videla som predavat tzv. Taznu tyc, ktorou sa spoji velky bike s malym a ked uz nevladze mozes ho tahat a on sa len vezie, pripadne pomaha tocit.

jaaty
24. máj 2012

Záleží od toho, ako dlho už jazdí na bickyli. My chodievame von a Hanka zvládne tak hodinku, samozrejme s prestávkou. Ak si urobíme pauzu na "piknik" tak vydrží aj dve 😀

xlucia
24. máj 2012

nie je to daleko a ta cesta na hradzu je nebezpecna pre tak male dieta. my tam chodime pesi ale aj to jedost

slimstar
24. máj 2012

moj 2 rocny synovec zvladol 5 km este na mensom bycikly po ceste sam uplne v pohode. zalezi ako casto sportujete a ako to berie.