Baby, chcela by som pre moju 8 ročnú dcérku k narodeninám vyrobiť takú tú poukážkovú knižku na voľný čas strávený podľa jej predstáv. Mala by to byť taká trhacia knižka s poukážkami. Ako napr. poukážka na návštevu ZOO, do kina, alebo poukážka na výber hračky v hračkárstve do 10 EUR ... Nevyrábali ste také niečo ? Potrebovala by som poradiť, čo by tam ešte mohlo byť, niečo vtipné alebo zaujímavé 🙂 Ďakujem 🙂
@algavendova mozes mi prosim povedat ako si to vyrabala? Dakujem
Na dierkovanie mozno pouzit aj sijaci stroj bez navleku len tak ihlou to presit...
To je super nápad! Normálne si to musím niekde napísať a keď bude na to moja ema dosť stará tak jej to tiež urobím :D
Ja som to nakoniec spravila tak, že som si našla smiešne obrázky zvieratiek na nete, na každý som napísala aký kupón to je napr. večerné čítanie od mamy, alebo od tatu, masáž od brata, návšteva ZOO, celý víkend bez upratovania izby, opekačka, hranie spoločenských hier ... Obrázky som vystrihla a normálne z jednej strany spojila zošívačkou. Dcérke sa to veľmi páčilo 🙂
Super nápad, ešte by tam mohol byt piknik, Babska jazda(lakovanie nechtov,..), ide leto, tak nejaký miestny nealko drink niekde v centre, ak musí doma pomahat, tak napr. Tyzden voľna a pod😊