Vyrobené darčekové poukážky pre dieťa

zuzuzu3
31. máj 2018

Baby, chcela by som pre moju 8 ročnú dcérku k narodeninám vyrobiť takú tú poukážkovú knižku na voľný čas strávený podľa jej predstáv. Mala by to byť taká trhacia knižka s poukážkami. Ako napr. poukážka na návštevu ZOO, do kina, alebo poukážka na výber hračky v hračkárstve do 10 EUR ... Nevyrábali ste také niečo ? Potrebovala by som poradiť, čo by tam ešte mohlo byť, niečo vtipné alebo zaujímavé 🙂 Ďakujem 🙂

lula313
31. máj 2018

Super nápad, ešte by tam mohol byt piknik, Babska jazda(lakovanie nechtov,..), ide leto, tak nejaký miestny nealko drink niekde v centre, ak musí doma pomahat, tak napr. Tyzden voľna a pod😊

zuzuzu3
autor
31. máj 2018

@lula313 ďakujem za rady 🙂 Na lakovanie nechtov veľmi nie sme, ale ten týždeň bez upratovania vlastnej izby by sa jej určite páčil 🙂 Len to by som tam nemohla asi ani vstúpiť, lebo by som zinfarktovala 🙂

algavendova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natal12
31. máj 2018

@algavendova mozes mi prosim povedat ako si to vyrabala? Dakujem

weeronik
31. máj 2018

@natal12 ja som robila pre manzela... z farebneho papiera som vystrihla obdlzniky, vydierkovala, cez dierky snurkou zviazala.. a aby sa to lahsie vytrhavalo tak som spendlikom vydierkovala ciaru kusok od snurky (dufam ze je to zrozumitelne)

kotatko201
31. máj 2018

Na dierkovanie mozno pouzit aj sijaci stroj bez navleku len tak ihlou to presit...

dankovicova
31. máj 2018

To je super nápad! Normálne si to musím niekde napísať a keď bude na to moja ema dosť stará tak jej to tiež urobím :D

natal12
31. máj 2018

@weeronik chapem ale si na tie obdlzniky aj pisala daco ci ako?😀

zuzuzu3
autor
1. jún 2018

Ja som to nakoniec spravila tak, že som si našla smiešne obrázky zvieratiek na nete, na každý som napísala aký kupón to je napr. večerné čítanie od mamy, alebo od tatu, masáž od brata, návšteva ZOO, celý víkend bez upratovania izby, opekačka, hranie spoločenských hier ... Obrázky som vystrihla a normálne z jednej strany spojila zošívačkou. Dcérke sa to veľmi páčilo 🙂