Vyrábame spolu s deťmi

tixi
14. okt 2013

Ahojte, rada by som založila diskusiu, kde si navzájom dáme nejaké rady a hlavne super nápady, ako niečo vytvoriť spolu deťmi. Dnes dostali za úlohu deti v našej škôlke spolu s rodičmi vytvoriť niečo zo zeleniny. Mňa napadla napriklad stonožka urobená z cukety. S farebného papiera povystrihujeme nožičky, nalepíme oči, potom pridám foto 🙂 Čo napadá vám?

jajus28
14. okt 2013

Super tema, s mojim este taketo nerobievam, ale so sestrinym pravidelne ked ho mam na prazdninach.Ale naposledy sme skusali tohoto havka a vysiel nam skvele len nas vytvor mam na sestrinom fotaku ☹

tixi
autor
14. okt 2013

@jajus28 wau, super, to by ma nenapadlo 🙂

jajus28
14. okt 2013

@tixi Vyskusaj isto zahviezdis v skolke, a samozrejme zeleninu doladis podla toho co spajza da 🙂

jajus28
14. okt 2013

@tixi A este ma napadlo, minulu jesen sme robili jezkou do zahradky. Na zltu baculatejsiu cuketu sme nalepili tavnou pistolov farebne jesenne listy zo stromov ako pichliace na spajdlu sme napichli mensie jablcko a na stopku od cukety cierny gombik ako noztek, ocka sme nakreslili fixkou a jezko bol na svete 😉

zkutnikova
14. okt 2013

🙂 no to je bombove:D 😀

tixi
autor
16. okt 2013

Dnes sme si vyrobili stonozku a dievcatko

tixi
autor
16. okt 2013

Z ciernej redkvicky sa da urobit suprova myska, staci jej dorobit papierove uska, oci, nos.