Ahojte mamičky,
Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.
Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.
Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.
Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.
Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂
pridavam sa! marcelka932 - sme na tom rovnako, som novacik este som nic take netobila ale velmi sa uz tesim, mam 13 mes syna
@pampeliska289 Ahojte,rada by som sa k vam pridala 🙂
ahojte, aj ja by som sa rada pridala. tiez som v tom novacik 🙂
Ahojte, len som chcela poradit, ze ked info o rozbiehajucej sa vymene date do skup https://www.modrykonik.sk/group/1977/ urcite sa rychlo pozbierate🙂 Pekne tvorenie prajem🙂 A tesim sa na inspiracie🙂
Ahojte kocky, ja sa hlasim, uz som bola v jednej vymene arada sa zapojim do dalsej 🙂 mam synceka ma teraz 1,5 takze idelane pre nas. Ak ma beriete, tak idem hladat napady a ked budem mat poslem, co by som vedela urobit, vopred vam dakujem 🙂
Ada
Ahojte baby, dostala som na vas avizko. Vdaka jednej skupinke Montessori tu na MK, som sa nejako rozbehla 🙂 v tychto aktivitach pre starsieho a aj ho zaujalo. Rada sa tu pridam - kedze potrebujem prenho aktivity cca v rozhrani 2-3rokov. A urcite "Vhupnem" aj do skupiny vymen mladsich, kedze mam aj druheho drobceka. K vam sa rada pridam, ak este mozem 🙂 🙂. Dakujem
Ahojte maminky, tiez sa rada pridam, aj ked nemam s busy bags skusenosti...dotetaz som to vzdy len obdivovala na nete. Moja mala ide mat cochvila 3 roky.
ahoj, ja by som sa tiež pridala a isto ešte maminy zo skupiny Montessori... Môj syn má 1 rok, tak ak by nás tu bolo príliš veľa, možno by sa skupina mohla aj rozdeliť na "mladšiu" a "staršiu" kategóriu 🙂
My mame teraz rok a tiez sa chcempridat
Ahojte, tiez by som sa rada pridala. Maly bude mat v sept rok.
Ahojte, nasa ma teraz sice len 9m, ale rada by som sa pridala 🙂 som uplne nova a snad nie uplne drevena 😀
da sa este pridat?? 🙂))) ci uz vas je dost?? 🙂
pridavam sa🙂 ak je este miesto
maminky, ospravedlnujem sa ze asi predbieham situaciu, a este neviem, ci ma vezmete, ale v sobotu odchadzame na 2 tyzdne prec /pc budem mat, ale budem obmedzene na internete/ a uz nebudem mat vela casu do soboty vysedavat na nete, tak pridavam moje navhry teraz:
mam presne 1,5 rocnu dceru a prave zacala riesit srobovanie. vyrobila som jej srobovaciu dosku /navrh 1/ - medzi kartonmi su pripevnene vrchnaciky z flias a ona ich "montuje" zatial vie iba odsrobovat, obcas trosku nasrobuje. pocet srobovacich vrchnakov by bol podla toho, kolko flias zozeniem /min. 3/ . navrh 2 - je retaz z filcu. navrhovala som ju uz do vymeny, vktorej som sa zucastnila, ale nepresla o 1 hlas. samej sa mi ju neoplati robit, ale pri mnozstevnom nakupe to vyjde ovela lacnejsie. navrh 3 - su karticky ovocie - trojzlozkove. takto sa s nimi pracuje http://detiakodar.sk/montessori-karticky/
organizatorka @pampeliska289 toto je tvoja prva vymena co robis organizacne? ak ano, mozem ti do IP dat link na vymenu, co som organizovala ja, su tam "pokyny" a pod.
Ahojte, tiez by som sa rada pridala. Maly ma 13 mesiacov.
Ahojte dievcata, ak sa este da pridat, rada sa zucastnim 🙂 Mame doma maleho 16m synceka. 😉
@pampeliska289 ahoj, je nas uz dost, tak kedy ideme na to? budeme sa delit? ja navrhujem ano, a uz sa tesim 🙂
@drahuska11 ahoj ... Neviem ako to tu pokracuje... Niekde sa to zastavilo ..
@pampeliska289 ahooooj co dakej ??? Ja by som poprosila nejake linky lebo nemam nic k dispozicii dakujem
Ak by sa dalo tak by som sa rada pridala este 🙂
@pampeliska289 das nam nejake info? ako mame navrhnut aktivity, ako sa bude hlasovat, casovy ramec a pod...alebo si sa rozhodla to dalej neorganizovat? dufam, ze to nie je ten pripad:-}
Ahojte ak nemate plno aj ja by som sa pridala... Ako uz pisali baby vyssie, tiez vzdy pridem neskoro a uz je naplneny pocet 😠
Aj ja by som sa rada pridala.
Dievčatá skúste sa pridať ku nám, hľadáme ešte maminky:
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-2-3-rocne-deti-2/
Ahojte, ja sa chcem pripojit. Da sa este?
@pampeliska289 @marcelka932 @drahuska11 @romanovaz @zuzkalika @futasova @mimca20 @zisu @evdzelyn @aristokratka @paprikacervena @jelen @sony2002 @mima551 @kimiko @andulqa @vampgirl @gooobi @edulkobaby
ahojte maminy,
nejako to tu zakapalo.
kedze som pred ca. 3 mesiacmi uspesne zmanazovala jednu vrecuskovu vymenu, mam pre vas NAVRH:
este predtym uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobban faza, tak organizatorka ma vela roboty. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty. to je aj dovod, preco som sa chcela dalsej vymeny zucastnit, a nie ju organizovat. ale budiz - tu je moj navrh:
ja vam to cele zorganizujem - album, hlasovanie, prijimanie balikov, roztiredenie, odoslatie balikov a za to kazda z vas urobi o 1 ks svojej aktivity naviac t.j. ja nebudem nic vyrabat, ale budem to manazovat.
moja predstava je okolo 15 maminiek +/-. vo vymene, ktoru som manazovala, nas bolo 17 a bolo to dost. organizacne by bolo menej lepsie, ale zasa vo finale je lepsie mat 15 aktivit ako 10.
takze, kto suhlasi, nech napise, ze sa zucastnuje a ake ma stare dieta a kolkych vymen sa zucastnil.
priklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera Miska 19 mes., toto je moja 2.ha vymena
takze? kto ide do toho???? 🙂)))
zuzana
Ja som momentalne v jednej vymene. Od oktobra som volna pre dalsiu vymenu 🙂
Idem do toho 🙂 konecne!!!! Sa mi podaro chytit miesto 😀 😀 😀 vzdy otvorim temu ked uz je plny pocet budem rada ak mi posles linky. Nech sa inspirujem 🙂 dakujem