Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

tehulka13
11. dec 2013

Prosím Ťa, dokedy bude deadline na poslanie aktivitiek? Podľa toho by som sa chcela prihlásiť, lebo som aj v inej skupinke, aby som si to vedela zorganizovať.

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Insipiracie z webu machova guma

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Ahoj @tehulka13. Podla zaujmu. Zatial je vsetko otvorene, deadliny, material, namety...

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Inspiracie z webu filc

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Dalsie webove inspiracie

tehulka13
11. dec 2013

@ihrisko2009 Ja by som spravila lek.špachtličky, a na ne materiál na rátanie od 1 do 10. obrázok skúsim pripojiť večer, teraz sa mi nedá 🙂

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Ak by sa pridal niekto s laminovackou

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

Pridavam inspiracie z webu na zalaminovanie

ihrisko2009
autor
11. dec 2013

@tehulka13 super, vitame 🙂

moninka1
12. dec 2013

aj ja by som sa rada pridala, z dreva by som vedela vyrobit napr tieto sroby, mam aj sijaci stroj - ale este s nim nemam vela skusenosti 😅 , takze len nieco jednoduche

slniecko379
12. dec 2013

Ahojte. Ak by bol termin vyrobenia vo februari, rada by som sa pridala. Som (aj s niektorymi z vas 🙂 v jednej otvorenej vymene a rada by som sa zapojila do dalsej, ale su plne :(
Ak by ste mali deadline februar, velmi rada sa pripojim.
Dnes som si kupila laminovacku, cize mozem prispiet "laminovacou" aktivitou.
VDAKA 🙂

samila
19. dec 2013

ahojte, je toto este aktualne? pridala by som sa

ihrisko2009
autor
19. dec 2013

Ahojte maminky, skupinka je stale otvorena a vsetky ste srdecne vitane 🙂

ihrisko2009
autor
19. dec 2013

Ahoj @moninka1, vitame Ta medzi nami. Ja mam taky tajny sen co by som chcela od maminky so sijacim strojom, poslem a ak by si si trufla a zvysok skupinky by suhlasil, bola by som stastna prestastna. A myslim, ze krpci tiez, lebo v obchode som nic podobne nevidela. Taky labyrint s gulickou. Foto mam z webu, touto cestou dakujem autorovi za inspiraciu a prosim o zhovievavost s pouzitim jeho diela.

ihrisko2009
autor
19. dec 2013

Ahoj @slniecko379 ,vitaj medzi nami. Vyzera to zatial tak, ze kym sa vytvori skupinka bude aj februar 🙂 takze ziadny problem 🙂

ihrisko2009
autor
19. dec 2013

Ahoj @samila, vitaj medzi nami 🙂

samila
19. dec 2013

dakujem za prijatie... mne to aj vyhovuje ze to ide pomalsie... cas si budem ukrajovat poveceroch... mam k dispozicii laminovacku tak by som pridala nieco take... ak mate nejaku predstavu budem rada

martina646
19. dec 2013

Ahojte, velmi rada by som sa k vam pridala. Tieto vymeny ma fascinuju uz dlho, ale som uplna zaciatocnicka, este som nic nevyrabala. Pozvem aj kamosku, co sije, ten labyrint by urcite zvladla.

miracle
19. dec 2013

Aj ja by som sa velmi rada pridala, hadam ma kopne nejaka tvoriva muza

drobeceklucinka
19. dec 2013

ahoj aj ja by som sa velmi rada pripojila.tiez este netusim co by som mohla robit ale uz dlho sledujem taketo aktivity.

martina646
19. dec 2013

ja som si tu z predchadzajucich vymen nasla toto a velmi sa mi to paci a vedela by som to vyrobit: https://www.modrykonik.sk/blog/lenusskaa/album/...

fufina1
19. dec 2013

Mozem sa pridat? mohla by som spravit farebne cestovinky na navliekanie.

sunsun
20. dec 2013

@ihrisko2009 ahojte, ja by som sa tiez rada pridala, ale v zavislosti od toho, ake aktivity sa budu vyberat, uz v jednej vymene som, tiez mam jednu za sebou, dost veci som malemu aj ja robila.... 🙂 to, ze nejake aktivity sa budu opakovat mi vobec nevadi, kym to nebude vacsina.... 😉

ihrisko2009
autor
20. dec 2013

Ahoj @martina646,vitaj medzi nami. Ta PIZZA je úžasná vec, dievcatam som ju robila,krásne sa s ňou prehraju. Takze určite odporúčam a s nápadom súhlasím. Že ju budeme mat dvojmo vôbec nevadí,posunieme ďalej. Takze za mna ÁNO 🙂

ihrisko2009
autor
20. dec 2013

Ahoj @miracle,vitaj v klube šikovných mam 🙂 ja som tiež obojrucne lavoruka, neviem sit ani strikovat, zvládnem akurát tak strihat. Ale nejaké aktivitky aj pre nás urcite nájdeme.

ihrisko2009
autor
20. dec 2013

Ahojte @drobeceklucinka
@fufina1
@sunsun, vitajte medzi nami. Asi si idem spraviť nejakú excelovsku tabuľku, tak sa nám to tu krásne rozbieha 🙂)

ivka03
20. dec 2013

Ahojte kocky, mozem sa k vam tiez pridat ? 🙂

ihrisko2009
autor
20. dec 2013

Ahoj @ivka03, vitame Ta medzi nami 🙂

ivka03
20. dec 2013

@ihrisko2009 Dakujem 🙂. Chystam sa kupit laminovacku, lebo som chcela zacat vyrabat sama pre drobcov, tak mozem potom aj laminovat. Nemam este ziadne skusenosti s takymito aktivitami, tak dufam, ze nieco pekne najdem a vyrobim, co sa bude vasim drobcom pacit.

ihrisko2009
autor
20. dec 2013

Ahojte maminky, vela teraz patram po podkladoch k pismenkam a citaniu a tato uzasna monte maminka sa v tom maximalne vyzna. Pripajam link na jej web a chcela by som poprosit niekoho s laminovackou ci by neurobil v ramci vymeny pismenka tlacene velke + male a pripadne aj pisane male + velke. Deticky by tak hravou formou dostali informaciu, ze pre kazde pismenko mame 4 znaky. Nieco na sposob puzzle, nemusia byt vyrezy ale napr. Rozna farba pismen. Nahovorim na to niekoho ? 🙂 dakujem
http://www.montessori-doma.sk/jazyk/j_citanie.php