Ahojte dievcata
rada by som otvorila novu skupinu pre vymenu vrecuskovych aktivit, pre deticky vo veku od 2 - 4 rokov.
O co vo vrecuskovych aktivitach ide? Da sa do kopy skupina mamiciek (12 - 15 osob) a kazda z nich vyrobi nejaku vhodnu aktivitu v pocte kusov zucastnenych maminiek. Nasledne aktivity preposlete mne, ja ich roztriedim a rozposlem.
Inspiracii je na nete neskutocne mnozstvo. Avsak, poprosim aby ste sa snazili vyrabat aktivity, ktore nie su len o vytlaceni a zalaminovani obrazkov.
Detaily dohodneme, ked sa zozbierame 🙂 Tesim sa na nasu spolocnu spolupracu.
@kimiko ja by som mala zaujem, nevadi ze moja slecna este len bude mat 2 roky?
Ahojte, aky by bol casovy harmonogram? Ak by sa vyrabalo az po Vianociach, tak sa rada pridam, skor by som bohuzial nemala cas.
Ja by som sa tiež pridala pokiaľ by bol termín január
Ahojte, tiez tak nejak podla terminu 🙂 ale Januar znie fajn
@veronika_s moj krpec bude mat v aprili dva roky, vobec nevadi 😉
Ja by som sa tiez pridala.
ahojte ja by som sa tiež rada pridala, môj bude mať štyri roky teraz v decembri, šlo by to??
@kimiko super tak so mnou mozes tiez ratat 🙂
Baby ja len taka poznamka... tym ze by bol termin v januari tak sa neda ratat s aliexpressom kedze oni maju dlhsie vianoce a teda ich dodacia doba je priserna...ja som minuly rok o takomto case objednala filc a prisiel po 2,5 mesiaci...takze pri aktivitach treba ratat s materialom zo slovenska
Ahojte, rada sa pridam aj ja 🙂
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala ak by bol ten termin januar.
ja by som sa tiež pridala ak sa dá 😉
aj ja sa rada pridam 🙂
Aj ja sa rada pridam, hoci sme este malicky, ale to nevadi, mame mat kde aktivitky odlozene... 🙂 Mozem?
Dievcata zalozila som sukromnu skupinu, mali by ste ju mat napravo ked si kliknete na fotoblogy 🙂
mozem sa aj ja pridat? dokedy treba navrhnut aktivity? dakujem
@kimiko
@cicamica1980 ahoj, no povodne sme chceli ist ku tebe do tvojej vymeny aj s noemmkou.
Len sa ozvali dievcata, s ktorymi sme polupracovali, ze dame este jedno kolo, vypisala som este tuto diskusiu na doplnenie dievcat a prihlasilo sa nam dost vela mamiciek. Aktualne cislo je 22.
Kazdopadne si myslim, ze nas tolko nebude, chceli sme sa ustalit na pocte 20. Termin na pridavanie aktivit je do 20.11.
Mohla by som ta kontaktovat ked nam nejaka mamina vypadne? Dakujem za porozumenie. 😵
@kimiko a ako zistim, ze niekto vypadne?
ak este mozem, rada sa pridam 🙂
@cicamica1980
@kiariq dievcata, je mi luto, ale ustalil sa nam pocet na 20 maminiek. Cize nasa skupina je uzavreta. Dakujem vam, ale za zaujem.
@kimiko oki vdaka za info
@noemka, @vampgirl, @amexa dievcata s vami ratam 😉