Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
No vyborne..este pockame kto sa nam poprihlasuje a rozbehneme to..😉
ciao :D aj ja som Vás našla 🙂
Super..🙂
Nas maly ma rok, zatial som si o takychto aktivitach len citala a pozerala obrazky, ale velmi sa mi to paci, rada sa zapojim tiez 🙂
No tak sa nam to tu rozbieha..🙂
konečne som to našla🙂 môj má 10m ale rada by som sa pridala k vám
Teraz som nakukla..tak dobre ze si to nasla..🙂
tak som to aj ja našla 🙂 máme rok - a tešíme sa 🙂
Aj ja som uz tu 🙂
i já bych se ráda přidala, už delší čas jsem tu vyhlížela naší kategorii tak snad jsem se konečně dočkala 🙂
Babulky skusim.zhrnut pokyny. Chyby si prosim nevsimajte tukam na mobile. Bolo by dobre keby ste si vymysleli nejake aktivity 2-3 co savam paci a na co by ste si trufli.kazdej potom vyberieme co sa nam paci.poptom si dame mesiac na vyrobu..ked budete mat aktivity vyrobene mozete mi to poslat..ja to roztriedim, zabalim do skatulky a odoslem..aby ste mi ulahcili pracu mohli by ste mi vypisat podaci listok s vasou adresou (vy ste adresat ja som odosielatel) plus do balicka mi prosim vlozite peniazky za balik do 5kg to vychadza 4eura ak som to dobre pozrela. Ked budete posielat treba poslat tolko kusov kolko nas bude cize aj vasu aktivitu..takto to robili zienky pri vymenach..co vy nato? Podla mna je to dobry system..
Takze ak tomu spravne rozumiem kazda budeme mat vsetky aktivity ktore vyrobime sebe navzajom.. Dufam ze som to napisala zrozumitelne🙂.. A potom si budeme po nejakom.case vyrabat aj dalsie ci?
Ahojte dievcata, moja mla ma 15 mes. , rada by som sa zapojila, ak mozem.
mňa už aj napadla aktivita, resp. inšpirovala v skupine montessori. Hladanie predmetov v domácnosti - cca 15-20 obrázkov vo velkosti fotiek zalaminátovaných (práčka, gauč, TV, skrinka, rúra, stolík, umývadlo, WC, radiátor, posteľ, hrnček...) aj slovom a dieťatko by ich priradzovalo k danej veci. Ja to budem drobcovi určite robiť, takže ak by sa to aj vám páčilo mohlo by to byť. Ak nie ešte povymýšľam 🙂
Mne sa paci rybolov..ale chcela by som pekne obrazky rybiek vytlacit a zalaminovat..vymysliet tam sponku a podlepit ich nech su pevnejsie..a palickou s magnetom by ich lovili a zaroven spravit akvarium v tvare gule pekne dotvorit..obkreslit rybky a priradovali by ich podla tvaru..
Ja budem pre malu vyrabat nejake jednoduche farebne triedenie. Zacinat budem troma zakladnymi farbami - červena, modra, zlta, mozno zelena, podla rozmerov,......
1.. bud nieco taketo na zalaminovanie, ako je na obrazku a farebne zalaminovane kruhy prikladat, nalepila by som na to kusok magnet. pasky, alebo suchy zips, aby sa to dietati prichytilo a "neklzalo" to.
2. alebo druha foto - vkladanie farebnych pompomov
3. moznost farebneho triedenia aj takto nejak ako je na tretom obrazku - vcielky a kvety, ale jednoduchsie- opat by som sla do zakladnych farieb, ako prve zrakovo vnima dietko zakladne farby, tak by som ostala pri nich.......
4. tiene - ci uz zvieratka, auta, veci a pod....
Ja by som chcela nieco so suchym zipsom. Popozeram a poslem vam, co presne.
Ok 🙂 super napad 🙂 ja stale pozeram co by bolo take vhodne pre nase vek.kategoruie
Juhu nasla som 🙂..tak mozeme ist nato 🙂